Rabu, 26 Mac 2014

Meluangkan masa dengan Addin

Disebabkan dak Mimie belum ada rezeki nak timang anak lelaki,so anak buah lah jadi sasaran tempat nak bergurau senda main bagaikan...Tapi idak ler ketepikan dua orang anak solehah saya tuh kang ada yang sentap tatik muncung tigaplohtiga inci..Hati nih kan ai is mc...So, lepas singgah kat office kejap terus okan bawak anak anak balik rumah nekma diorang...Lagipun ummi diorang rindu kat anak buah sorang tuh kan...


Lagi 2 minggu aje Addin nak masuk 3 bulan. Sekejap aje kan masa berlalu. Buat masa nih Addin tinggal dengan mama ayah saya. Adik saya, ibu Addin bertugas kat HKL..JM..Tinggal pun dekat bilik sewa...Bawah kedai atas bilik..Agak payah nak bawak Addin dan cari pengasuh. Pusat asuhan HKL pulak dah terima baby lagi sebab full...Ayah Addin pulak bertugas di Lumut.. Navy...Dan dalam masa yang sama ayah dia sedang sambung belajar. So,lepas berbincang, mama saya decided jaga Addin. Setiap minggu adik saya akan balik jenguk anak dia. Kesian Addin sebab kecik kecik dah jauh dengan ibu ayah dia. Adik saya dah buat permohonan tukar Perak. Mudah mudahan pertukaran dia
dipermudahkan....Aamiin...


14 ulasan:

  1. Dapat adik lelaki la diaorang.
    Bukan semua sanggup buat mcm umi.
    Allah permudahkan ye.

    BalasPadam
  2. Pernah juga merasa berjauhan dengan anak...huhu

    BalasPadam
  3. comeynye dia pandang kamera..

    moga dipermudahkan urusan pertukaran adik mimi amin.., mmg kesian bila terpaksa berjauhan dgn anak sendiri kan..

    BalasPadam
  4. Ini kalau nak pisah dgn mamatok kelak pun payah dah Mimie sebab dari baby dah selalu bau mamatok dia setiap hari...

    BalasPadam
  5. Okla Mimi boleh curahkan kemanjaan pada anak sedara..hehee
    Myra pun lagi la, anak sedara dah duduk jauh, anak sendiri plak belum ada rezeki :D

    BalasPadam
  6. Besaa gila mata dia..haha..tgk apa la tu kan..

    BalasPadam
  7. kak lak geram tengok gegerl..hihi
    maklum,dua2 hero

    BalasPadam
  8. Alor kesiannya. Kecik kecik dah berjauhan.

    BalasPadam
  9. bulatnya mata dia! comel
    saya respek mereka yang sanggup berjauhan dengan anak ni
    kalau saya idak lah
    saya rela berhenti kerja

    BalasPadam
  10. semoga dipermudahkan kedua urusan ibu ayah addin

    BalasPadam
  11. alahaiii comelnya... InsyaAllah, harap2 dapatlah nanti ibu addin ni pindah perak

    BalasPadam
  12. Kesian dia... Mga dpt la ditukarkn ke perak tu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.