Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita last part

Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 1
Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 2
Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 3
Lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita part 4

Ok sambung lagi pasal lawatan kat RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita. Kali nih entry akhir dan banyak gambar ye...Nak habiskan cepat. Nak termuntah asyik buat entry nih aje..hahaha...Seperti yang dikaborkan sebelum nih sepanjang program berlangsung secara live memang tak boleh ambik video ataupun gambar.Sooo, gambar gambar kat bawah nih diambik sebelum dan selepas program Apa Kata Wanita ye.


Masa nih kitorang tengok tetamu jemputan a.k.a artis testing suara..


 Sempat lagi mengedik dengan bos..hahaha

Sesi bergambar beramai ramai lepas siaran tamat....Korang tengok iklan kitorang kat sini kemain bergambar sakan..


Time nih Zamzarina sibuk tengah potong kek..Dia panggil kitorang makan kek tapi kitorang tak nak sebab dah dapat cupcakes..Hahaha..Lagipun takde pinggan kertas disediakan so, agak payah nak ambik kek..Dahlah tangan penuh dengan cupcakes, goodies bag bagai..Pastu nak ambik kek lagi..Memang taklah..Tangan ai is dua not three..haha..Sengal..


Tadi berlima sekarang bertiga pulak...Korang nampak cupcakes tuh kan.Tak nampak???Kasi tengok gambar bawah yang jelas lagi nyata..


Ada sampel lipstick kat atas tuh..Yang dak Mimie nih punya sengal nak makan lipstick tuh sekali dengan cupcakes tuh tau. Ingatkan lipstick tuh  dari jenis sugar yang dibentuk jadi lipstick...Nasib baik ada orang tegur lipstick tuh tak boleh makan...Kalau tak mati kejung aku kat situ..Tak pasal masuk Harian Metro..hahaha...

Program habis tepat pukul 12 tengahari. Selesai program ada acara potong kek dan penyerahan goodies bag  Avon oleh krew Apa Kata Wanita kepada penonton. Lepas tuh sesi bergambar macam kat atas...Goodies yang kitorang dapat macam kat bawah nih...


Isi dalam goodies bag Avon...Katalog Avon, risalah, 1 sachet minuman kesihatan Avon Fiber Cell, 1 lipstick, sebentuk cincin Avon (dalam kotak)...Yang 3 sampel lipstick tuh yang atas cupcakes..


Adabi lak kitorang dapat 4 paket serbuk yang berlainan..Rempah kurma, serbuk kunyit, serbuk nasi goreng cina dan serbuk nasi goreng kampung....

Lepas tuh ada sepaket keropok dan sebotol air limau tapi tak sempat nak snap gambar pun...Lupa sangat..Lagipun budak kecik dua orang tuh dah sambar dulu..Memang tak dan la...Fuhh..Akhirnya selesai jugak cerita lawatan ke RTM dan jadi penonton Apa Kata Wanita. Gila lenguh tangan cik Senah nih tau..haha..

12 comments:

  1. bila bab dapat goodies memang best....kan...kaler lipstick tu memang lawa sangat...

    BalasPadam
  2. pun ingat cupcake lipstik td..
    tp kalu tgok life kot xleh beza? haha..

    BalasPadam
  3. Bestnya....macamana boleh dijemput tu PU....
    La ...kalau tk boleh makan nape diaorg buh kat situ pulak....

    BalasPadam
  4. Oh.. dia bubuh lipstik atas cupcakes ye mimie. Kreatif juga yg buat ni..

    BalasPadam
  5. wahh.... Mmng berbaloi dpt pergi ni. Meriahnya dpt goodiebag n barngan adabi

    BalasPadam
  6. wah banyaknya bawa balik barang
    jelous menengoknya...hehe =)

    BalasPadam
  7. Penuh brg goodies ye...sronok bila dpt join mcmni..scra xlgsg kita tahu cane org bt rakaman crita :)

    BalasPadam
  8. nasib ad aorng perasan kan masa mimie nak makan lipstik tu. lau x naya la kan
    byk nya dpt goodies.rezeki ke rtm.

    BalasPadam

  9. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..