Kehilangan misteri MH370

Assalamualaikum...

Semalam di saat kita bergembira ada perkhabaran duka yang kita terima. Kehilangan MH370 yang menjadi misteri. Bukan hanya di Malaysia saja yang kecoh tetapi seluruh pelosok negara...Seramai 239 mangsa termasuk crew di dalam pesawat tuh...

Allahuakbar..Subhanallah..Astaghfirullah..Kuasa Allah tiada siapa yang tahu. Hanya Dia yang mengetahui segala galanya...Tapi apa yang saya sedih ada sesetengah manusia yang tak berhati perut meninggalkan komen sampah diorang berkaitan kejadian nih. Perlu ke dikaitkan dengan politik??Fahamlah perasaan ahli keluarga mangsa yang terlibat. Cuba letakkan diri sendiri pada situasi diorang...Sangat annoying orang jenis macam nih tau...Kalau tak tahu apa apa just shut your mouth..Wait and see.Tak payah nak jadi keyboard warrior sangat!!!

Kawan kawan sama samalah kita doakan keselamatan mangsa walaupun kita masih tidak pasti status terkini diorang. Macam macam spekulasi yang timbul sekarang nih...Yang penting sama samalah kita berdoa dan terus berdoa agar mangsa selamat...

4 comments:

  1. Ye la mimi...msh menanti news...moga2 smuanya selamat dan ditemui ...amin

    BalasPadam
  2. Keep on praying & let's hope for a miracle to happen.. T_T

    BalasPadam
  3. moga semua penumpang N crew di lindungi allah swt....dorang tu semua menaip tak pakai otak...

    BalasPadam
  4. memang amat mengejutkan berita sebegini
    orang camtu memang wujud untuk kepentingan diri sendiri
    kalau keluarga dia yang kena camne agaknya
    kejam sungguh!
    semoga semuanya selamat

    p/s seluruh pelusuk dunia bukan negara =)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..