Jumaat, 7 Mac 2014

Jadi penonton Apa Kata Wanita Zamzarina

Korangggg, esok saya dan officemates yang lain pergi RTM terlibat dengan Program Apa Kata Wanita Zamzarina...Sebelum nih blog saya jadi blog pilihan Apa Kata Wanita..Tak sangka pulak kali nih saya berpeluang pergi sana..Esok jangan lupa tengok tau...Tengok orang gayat masuk tv nih hah....Ala jadi penonton aje kot...Disebabkan first time masuk tv dan sakai gila, saya dah pasang niat nak duduk kat kerusi bahagian depan senang cameraman nak fokus muka saya..hahahhaa

So, saya mintak tolong kawan kawan kalau ada yang tertengok Apa Kata Wanita atau memang penonton setia Apa Kata Wanita tolong snap pic atau ambik video boleh...Boleh tunjuk dekat kawan kawan dan bos saya..hehehe..Korang klik link link kat bawah anatra entry berkaitan...


7 ulasan:

  1. nanti Pu wat peace..
    kita tau la itu pink ummi..
    he..he..
    nak wat banner dok?

    BalasPadam
  2. wah tahniah ye
    tak dapat tengoklah, adalah besok =)

    BalasPadam
  3. wah besnyer,hihihi kot2 sipi2 masuk tv nnt kan kak,hehhe

    BalasPadam
  4. Pukul berapa ek esok, dulu jumaat, tapi ada ulangankan. Tahniah makin popular.

    BalasPadam
  5. hari ni kan?? Insya Allah nnti nak tgk.. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.