Rabu, 26 Mac 2014

Hadiah hari lahir Aina dan Auni - Kitchen Set


Silalah abaikan apa yang ada di sekeliling gambar ye..Sila fokus pada kitchen set tuh saja..Alhamdulillah akhirnya selepas berbulan memikirkan nak belikan apa untuk anak anak guna duit Nuffnang, saya decide belikan Aina dan Auni kitchen set nih...Dua dua dapat sorang satu.Pink kaler..Harus beli dua beli satu memang bergegor umah...

Kitchen set nih ada dua kaler ye satu merah dan satu lagi pink. Harga memang murahhhh kalau nak dibandingkan dengan harga pasaran lain..RM55.00 jer...Murahkan murahkan...Plus postage RM10.00 jer...Still murah belum sampai RM70.00 pun kan...RM100 pun tak sampai...

Saya order dengan blogger PinkyMomma dan terima kasih sangat sangat buat kakak sayang Kak Ina a.k.a blogger IntaNBerliaN sebab banyak tolong saya...Siap bagi link bagai...Terharu sangat sangat..Kalau duduk dekat dengan Kak Ina harus ku belanja makan...huhuhu...

Tak sabar nak tunggu kitchen set nih sampai. Hopefully sampai before birthday Auni nanti...Nak bagi surprise kat dua beradik nih...Oh ya,sebenarnya saya plan nak sambut birthday Aina dan Auni serentak...Hah mesti pelikkan kenapa sambut birthday Aina lambat sedangkan birthday dia dah lama lepas. Bulan Januari kan..Sebenarnya nih idea abi dia suruh buat sekali senang. Jimat belanja katanya. Betul jugak kan..Kek pun nanti saya buat sendiri..In shaa Allah nak buat dua jenis kek..Buat serba ringkas dan ala kadar janji anak anak happy...

Kawan kawan yang nak order kitchen set nih ataupun apa apa mainan untuk anak anak korang boleh hubungi bligger PinkyMomma ye...Saya sertakan link blog dan fb dia..Senang korang deal terus...

13 ulasan:

  1. cantik!!kan best kalau zaman budak2 niesa ada mcm ni jgak..mesti seronok main...

    BalasPadam
  2. Nak beli gak nnt utk anak dara tu ☺

    BalasPadam
  3. bagus bagi anak perempuan berjinak jinak dengan dapur.. mesti diorang happy

    BalasPadam
  4. bestnye! cantik! kite nak 1 gak kak! hihi

    BalasPadam
  5. bestnyee kalau dapat hadiah ni masa kecik2 dulu..haha..

    BalasPadam
  6. Cantik. Nasib nbila dah besar. Kalau x mesti dia pun nak jugak.

    BalasPadam
  7. hehe....mesti bebudak suka
    saya penah tengok set ni
    tapi rendah aje tak ada tinggi mana

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.