Doakan kesihatan blogger Lya Afrina a.k.a H.A.T.I

Assalamualaikum...

Pagi nih saya dikejutkan dengan berita kemalangan yang menimpa rakan blogger kita iaitu Lya Afrina a.k.a Blogger H.A.T.I..

Sama sama kita doakan beliau cepat sembuh....Sungguh berat ujian yang ditempuhi Lya...Sama sama kita sedekah Al-Fatihah untuk Lya..



34 comments:

  1. ada jugak rakan blogger yang cari dia di fb semalam...sedih mendengarnya..Moga Lya kembali sihat...sungguh berat dugaan yang ditanggung...

    BalasPadam
  2. sue tau semalam pon dari FB fain husband lya..dier shard kat FB almari asya tu..sedey sangat...moga ada sinar untuk lya...sedey sgt...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, kesiannya.. semoga kak Lya cepat sembuh... amin ~~~

    BalasPadam
  4. Mimie luruh airmata kakak sebab kakak tahu Lya ni ada masalah jantung. Mohon semua kawan juga mendoakan Lya ye..

    Macam mana dgn Fain dan Asya? Masa accident tu dia sendiri ke? Allah... macam-macam ada dlm fikiran kakak dah jadinya.

    BalasPadam
  5. innnalillah.. semoga lya cepat sembuh.. sedihnya..

    BalasPadam
  6. Smoga Lya cpt sembuh. Memang terkejut baca kat FB smalam.

    BalasPadam
  7. ya allah...terkejut sgt dgr berita ni...last week dia baru updated status kat blog.... macam2 dugaan yg dilalui...semoga dia cepat sembuh, sihat seperti sediakala....

    BalasPadam
  8. ein ade bace gak kat fb lya smlm.. semoga lya kuat dan cepat sembuh..

    BalasPadam
  9. ya Allah...kesiannya..semoga Blogger Lya cepat sembuh..

    BalasPadam
  10. al-fatihah..smoga blogger lya cept sembuh..

    BalasPadam
  11. akak pun baru perasan pg td kt fb nyer, walaupun dh beberapa hari ada fain letak kt wall fb lya... ptt lah dh beberapa hari senyap je sejak entry terakhir seminggu lps... sama2 lah kite doakan moga dia cpt sihat yek

    BalasPadam
  12. beratnya dugaan utk dia, moga cpt sembuh..lindungi dia Ya Allah

    BalasPadam
  13. Ya Allah semoag segera sembuhkan ... dan dipermudahkan semuanya

    BalasPadam
  14. betul tu..yati pun terkejut gak... sian dia... semoga lya akan cekal n kuat semangat...

    BalasPadam
  15. simpati dengan lya, akak doa dari jauh moga Allah mudahkan segalanya..harap lya tabah

    BalasPadam
  16. sedihnya...mungkin ini bahagian Lya...Semoga Lya kembali sembuh....patut la senyap je dia...

    BalasPadam
  17. Moga dipermudahkan segalanya buat dia.

    BalasPadam
  18. patut lh dh seminngu x nmpk pic kt ig

    BalasPadam
  19. Bunda ada baca dalam fb juga..moga Lya kuat dan cepat sembuh..aamiin

    BalasPadam
  20. Sama2 kita doakan Lya.. Ada member satu sekolah kata nk pi melawat Lya.. Nanti apa2 Mieza update ye..

    BalasPadam
  21. nana ada baca ni kat blog sis deqla...moga kak lya kuat!cepat sembuh...amin....

    BalasPadam
  22. sedihnya. baru kak tau. dia rajin gak drop komen kat blog kak anim. hebatnya dugaan keluarga lya. mudah2an cepat sembuh dan kembali menceriakan anak dan suaminya

    BalasPadam
  23. Kesiannya ....Semoga kak Lya cepat sembuh ya

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..