CPUV Tesco Online March Mother... dan CPUV DiGi - Project Red


Alhamdulillah syukur....Pagi tadi check akaun Nuffnang sebab nak tengok UV...Tergerak hati nak check akaun Nuff sekali nak tengok earnings naik banyak mana. Sekali check Ya Allah tanjat gugurl tau. Ada 2 CPUV baru yang tengah running. Bulan Februari langsung tak dapat CPUV. Bulan March nih sekali 5 CPUV saya dapat. Terima kasih Nuffnang sebab baik hati bagi saya CPUV baru...

2 CPUV yang saya dapat tuh Tesco Online March Mother...dan CPUV DiGi - Project Red..Setakat nih CPUV Tesco saya dah pernah nampak kat blog cuma tang DiGi tuh aje belum tengok lagi. Anyway terima kasih kepada kawan kawan yang sudi masuk duit dalam tabung saya. In Shaa Allah saya akan isi tabung korang jugak..

CPUV #7 & #8 2014 - Tesco Online March Mother.. dan DiGi - Project Red

14 comments:

  1. yeay!yeay!bulan ni nuffnang baik byk bg cpuv..hehe..

    click herbal kat sini.. :D

    BalasPadam
  2. banyak tu yg tengah on going...tahniah ye

    BalasPadam
  3. syukur alhamdulillah..tahniah mimi..ada 5 yg tgh running tu. akak x check lagi nuffnang arini. hehehe

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki.. sy dtg menabung disini juga..:)

    BalasPadam
  5. tahniah ya Mimi..rezeki tu..klik2 cni ya ^-^

    BalasPadam
  6. Tahniah PU.....dapat banyak CPUV....kayolah hehe

    BalasPadam
  7. tahniah...rezeki..
    support klik inti :P

    BalasPadam
  8. congrates. Itulah balasan berpenat menulis blog.

    BalasPadam
  9. Ayut xtgk lg...ap cite ntah.ap pon tahniah kak..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..