Rabu, 12 Mac 2014

CPUV Popular Bookstore

Alhamdulillah tadi check Nuffnang...Nak tengok lah uv semua kan.. Sekali saja tengok earnings..Tetiba ternampak ada cpuv baru. Terima kasih Nuffnang sebab baik hati bagi saya cpuv baru...So far saya tak nampak cpuv Popular Bookstore nih kat blog lagi. Tapi bila tengok kat nuffnang dah ada pun earnings..CPUV nih semalam dah ada tapi saya tak perasan. Kawan kawan yang nampak cpuv tuh boleh lah terjah iklan Popular ye...


CPUV #5 Popular Bookstore

22 ulasan:

  1. Moga sentiasa murah rezeki... ^__^

    BalasPadam
  2. alhamdulillah rezeki sis..

    time yui mai takde. tp nampak colgate. so terjah colgate =)

    BalasPadam
  3. Tahniah Pink Ummi....
    Seronoknya dapat CPUV.
    Bila la pulak turn yana, xpernah merasa CPUV pun~

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tahniah mimi!!
    done klik klik

    BalasPadam
  5. Tahniah. Kita guna wordpress. tak leh nak 'nuffnang'ing.

    BalasPadam
  6. beres ummi, tapi xnampak lagi iklan nyee. nnti saya singgah malam yerr ummi :)

    BalasPadam
  7. Wah! CPUV baru! Nanti kalau jumpa mieza klik ye.. ;)

    BalasPadam
  8. salam kenal sis.. tahniah rezeki..dari blog kak shiela :P

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.