Sabtu, 15 Mac 2014

CPUV Herbal Essence

Tergerak hati nak check akaun Nuffnang...Nak check akaun Nuffnang sebab nak compare kan analytics Nuff dengan Google Analytics...Memang jauh beza betul...

Saja saja check bahagian earnings. Sekali ternampak pulak ada cpuv baru iaitu Herbal Essence. Alhamdulillah rezeki hari Jummat. Terima kasih incik Nuff sebab sudi bagi saya cpuv baru lagi. Kawan kawan yang nampak iklan Herbal Essence tuh rajin rajin la jengah ke say hi ke..Nanti bagitahu lah...Saya akan say hi kat cpuv korang pulak...


CPUV #6 HERBAL ESSENCE

11 ulasan:

  1. alhamdulillah, rezeki tu.. mama klik klik sini..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah ummie,kita pun dapat jugak..

    BalasPadam
  3. ada 3 yg on going tu.best nyerr..masyukk

    BalasPadam
  4. Tahniah tahniah akak ! ^^
    Kita datang menabung ni. :D

    BalasPadam
  5. tahniah kak!heee...niesa dh click2..line,herba and uni of london..weeee... :D

    BalasPadam
  6. rezeki lg..tahniah ya Mimi..say hi kt cpuv Mimi..(^_~)

    BalasPadam
  7. kak ina ni ada lg 2 be tgh running.. xsabar2 nak suruh jd ME.. nak cashout pastu pasang banner iklan geniee plak

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.