Rabu, 26 Mac 2014

CNN : Menjadi tanda tanya



Gambar yang saya screenshot kat note...So,sila abaikan tulisan yang atas tuh ye...By the way saya nak korang tengok apa yang CNN keluarkan...Saya tak nak cerita pasal MH370..Memang sangatttt sedih...Menitis air mata kalau tengok...Fokus saya sekarang apa motif CNN siarkan kenyataan kerajaan Malaysia dan tentera Malaysia macam nih..Apakah? Sebagai rakyat Malaysia lebih lebih lagi sebagai isteri tentera saya amat amat terasa hati dan geram...

Tak kisahlah apa agenda mereka yang penting sebagai umat Islam.kita harus bersatu tegakkan agama Islam, berjuang demi pertahankan kedaulatan negara...

Sama sama kita hafaz dan amalkan surah Al Kahfi 10 ayat yang pertama dan 10 ayat yang terakhir untuk elakkan diri dari fitnah dajjal..

Nota kaki* Entry kali nih bukaa cetuskan provokasi ke apa ke bukan!!Cuma saya agak marah,geram dan terkilan dengan apa yang CNN siarkan...Motif orang US??Aisshhh geram sangat...Ya Allah...

14 ulasan:

  1. Itu ayat orang xde agama... Kita orang Islam, redha dgn ketentuan Nya.... Hanya Dia yang Maha mengetahui...

    BalasPadam
  2. dorg ni ada agenda lain ke dgn Malaysia?hmmm..xpaham... :(

    BalasPadam
  3. Itu lah.. mereka mmg ada muslihat tersembunyi..

    BalasPadam
  4. Mungkin mereka ni ingin tengok visual satelite atau imej debris, dan mungkin nak PM mengumum kan pesawat berakhir di situ dan siasatan diteruskan, terlalu panik PM annouce hanya berakhir.

    BalasPadam
  5. pening tau kalau pk ape sebenarnya agenda diaorang ni kan? hmmm

    BalasPadam
  6. cnn.. mmg ada satu sentimen ni. even orang us sendiri pun kutuk sesetengah berita yg disampaikan sebab amat bias.

    BalasPadam
  7. padahal radar tentera yg dpt detect mh370 pusing blik.huhu. tp msh nk ikut radar penerbngan awam..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum.....tu lah sis,, geram gak ngn CNN ni...dhlah dia tuduh pilot n copilot kita terrorist... ya Allah.... sedih rasa sebab perkaitkan dengan agama pilot n copilot pulak......

    BalasPadam
  9. saya rasa itu memang agenda JAHAT diorang
    dari dulu memang diorang suka nak jatuhkan imej MALAYSIA

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.