Choki choki idaman hati


Kalau orang tanya kenapa ngko suka choki choki??Seriously i dont have an answer for that..Sejak dari hingus meleleh katbhidung lagi sampai lah dah tua bangka nih memang choki choki nih pilihan hati saya tau. Kadang kadang time drive tuh selamba aje makan choki choki..Tergantung ajela tiub choki choki kat mulut..Orang tengok pelik ada aku kisah??hahaha...Dari dulu sampai sekarang memang nih lah saya suka makan selain dari cadbury...

20 comments:

  1. hehehe.. anak2 KA cukup suka ni dari kecik2 sampailah dh besar pjg ni !

    BalasPadam
  2. Alahai apasallah kakak tak tahu Mimie. Kalau cadbury kakak tahu. Tapi kakak pun sama janji coklat kakak suka..

    BalasPadam
  3. choki2..time bosan2 mmg best kalau ada choki2...

    BalasPadam
  4. hee..mimi ni kanak2 riang..
    kak suka gula2 tarik pulak..

    BalasPadam
  5. Kak ina dulu suka sgt makan..la ni anak2 lak yg suka :)

    BalasPadam
  6. saya pun suka choki2 sampai skrang...

    BalasPadam
  7. agaknya makan choki2 sbb feeling masih bdk2 lagi kot

    BalasPadam
  8. lama dah tak makan ni.. dulu suka makan denganroti :)

    BalasPadam
  9. benda ni dah ada dari zaman saya kecil lagi...hehe
    tapi saya tak adalah addicted dengan dia
    anak-anak saya suka

    BalasPadam
  10. Ayut skrg suka cloud9 je..yg lain xsuka mne dh..

    BalasPadam
  11. hahaa. sabor je la.
    dh lama la saya x makan choki choki ni

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..