Jumaat, 7 Februari 2014

Tak cukup kertas dan dinding




Tengoklah perangai anak dara saya Auni...Tak cukup conteng kat kertas dengan dinding tapak tangan dia pulak jadi mangsa...Adoiii la anak....Saya plan nak belikan diorang white board besar gantung dekat dinding...Contenglah sepuas hati kan....

26 ulasan:

  1. habislah penuh satu tangan tu dilukisnya...

    BalasPadam
  2. heheh..
    ringan tangan ni kak..
    rajin menulis..
    tunggu whiteboard besor kita tgk apa jadi.

    BalasPadam
  3. SA selalu meroyan bila tgok dinding rumah SA kena conteng ngan si kembar....geram...tp marah macam tu je la..sebab diorang akan tinggalkan kesan jugak nanti...

    BalasPadam
  4. Hehehhe..bijak nie..boring ngan dinding n kertas, tgn pun jadilah..;)))

    BalasPadam
  5. puaslah kena bebel ngan ummi dia ni..sabar kak sabar :)

    BalasPadam
  6. biasalah tu mimi. budak2 nak membesar mmg mcm2 perangainya. akak dah beranak 3 ni tau sgt dah tgk perkembangan sorg2 tu camne. ni tunggu baby besar sikit, geng ngan abam bambam dia tu. hehehe

    BalasPadam
  7. hehehehe.... semua ini akak pernah alami... ragam anak2

    BalasPadam
  8. selalu jadi kat anak akak.. kalau abgnyer join lagi le siap buh misai kat adik depa... adoila... jenuh nak menyental, esok nak anto g taska lak..

    BalasPadam
  9. sabar kak sabar.. ok lg tangan tu. kang die conteng sofa, meja, dinding. haaa lagi naya.. hehhehehe

    BalasPadam
  10. ank saya bila sya tanya kenapa conteng kat tangan kan tangan jadi hitam. jawabnya, takpa mak nnti basuh pakai sabun hilanglh.

    BalasPadam
  11. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  12. Normal dah tu... Bukan tgn je.. Hbis betis kaki semua dicontengnya... Huhu

    BalasPadam
  13. Nnt x cukup tangan dkt kaki pun dia tulis..

    BalasPadam
  14. budak2 mmg mcm gini ^_^ semoga jadi anak yang solehah


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  15. budak2 memang macam tu Mimie. Lama-lama nanti dia akan faham dan taknak conteng lagi. Faqih dulu pon sama jugak. Sekarang ni dan okey tak conteng dah :)

    BalasPadam
  16. sama macam aisy hari tu
    habis satu badan! macam tatu dah
    sabo ajelah!

    BalasPadam
  17. habis sudah. nasib x guna marker pen kan. hihi

    BalasPadam
  18. budak tengah mbesar kak.. macam2 ragam..hehe sabar yer ummi..

    BalasPadam
  19. Haha. budak2 tgh syok belaja benda baru. sume dia na try. hehe

    BalasPadam
  20. Alahai auni...byk btul idea ye...tgn plak jd mgsa.hihihi

    BalasPadam
  21. Jangan conteng cadar n sofa mama dah lah..

    BalasPadam
  22. Kalau adik saya dulu, dye suka conteng buku saya. Sabar jarklah.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.