Shopping buku kat Popular Sabtu lepas



Hasil rembatan dekat Popular Sabtu lepas....Ada satu buku takde dalam gamabr...Doa amalan pergi Haji..Beli untuk ayah mentua....Dua buah buku cerita dongeng tuh untuk Aina dan Auni....Diorang pilih sendiri...Masuk masuk aje Popular terus diorang meroyan tengok buku...hahaha...Perangai macam Ummi dia dah..Nampak buku meroyan terus...

Lepas tuh saya beli novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Saya beli novel nih sebab ta pernah tengok drama kat tv pun..So, saya decide beli aje novel puas hati aku nyah!!! Then saya grab buku 101 Resipi menggunakan Pemanggang Ajaib, Buku Reseipi Thai dan Ikan....Yang buku resipi berasaskan ikan tuh incik hubby yang pilih....Dia nak belajar masak Asam Pedas katanya....Ngkooo...Nak belajar masak ye bang...hahaha..

Buku koleksi Kisah 8 Nabi dan Rasul tuh saya beli hadiah untuk adik bongsu saya...Harijadi dia dah lepas tapi hadiah agak lambat saya bagi...Takpelah janji ada jugak hadiah kan...Nampaknya lepas nih kena beli rak buku lah jawabnya...Buku saya dah berlambak lambak....Separuh ada yang saya simpan dekar rak..Separuh lagi simpan ikut dan aje..Selagi boleh letak saya letak...

Oklah, malam nanti saya sambung BW ye...Hari nih kerja half day...Ok bai...

16 comments:

  1. Selamat membaca. Nanti share lah resipi2 menarik dlm buku tu ☺

    BalasPadam
  2. bestnyaaa!! akak xcari novel wedding breker ke..hehehe

    akak jijah nk buku resepi 101 pemanggng ajaib tu...huhuhu

    BalasPadam
  3. lama dah tak masuk kedai buku
    teringin nak cari buku2 ilmiah :)

    BalasPadam
  4. mak aii. banyak nye akak beli? suka baca novel ehhhh.... dulu ida suka skrg dah takde msa nak baca. hukhuk

    BalasPadam
  5. kak!nanti bg tau niesa apa ending bukan kerana aku tak cinta..hikhikhik..pleasseee

    BalasPadam
  6. Byk buku ye tu dibeli..best2x... ;)

    BalasPadam
  7. Seronok masuk.kedai buku.. Jadi ralit je..

    BalasPadam
  8. rajin btol mimi baca yea. byk btol buku yg di borong

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..