Ahad, 9 Februari 2014

Review produk : Bedak Sejuk Azza's Cold Powder mampu kurangkan kesakitan melecet

Assalamualaikum...

Hari nih saya nak review produk Azza's Cold Powder yang saya guna dan jual jugak..Walaupun murah tapi kesannya sangat menakjubkan...Antara kebaikan menggunakan bedak sejuk nih ia mampu mengurangkan kesakitan dan kesan melecet.

Contohnya macam petang semalam. Aina duduk kat kabinet tv..Ntah macam mana dia tergelongsor ke bawah lepas tuh dia pegang pinggang dan menangis. Saya yang nampak cakap dengan dia "Hah...padan muka ummi dah cakap tadi kan...Kan dah jatuh..."Masa tuh saya fikir dia menangis sebab jatuh.Langsung tak fikir pun badan dia melecet kan...

Sekali malam tadi dia nak tidur dia mintak garukan belakang badan dia...Masa nak garu tuh saya terperasan ada kesan lecet dan merah...Terus teringat kes petang tadi...Saya tanya dia badan Aina kena almari ke..Dia anggukkan kepala...Adoii sangat cuai ummi nih...Langsung tak fikir akan jadi macam tuh...

Gambar atas tuh kesan lecet dan merah...Gambar bawah sebelah kiri saya sapu bedak sejuk...Gambar last tuh pagi tadi saya snap....

Dengan srpantas kilat saya bedak sejuk...Korang boleh rujuk gambar kat atas dan penerangan gambar tuh..Alha.dulilkah pagi nih tengok lecet dan kesan merah tuh hilang...Aina nih jenis kalau luka ke melecet ke dia punya meraung macam dalam keadaan parah tau...Kalau isi minyak gamat lagi parah...Sekarang no more minyak gamat. Terus sapu bedak sejuk...Confirm tak menangis sebab tak pedih dan sejuk aje..

Banyak lagi kelebihan bedak sejuk nih..Nanti saya update satu persatu kelebihan bedak sejuk nih tau...

Yang berminat nak dapatkan bedak sejuk boleh wassup/sms saya di 0136739484...Korang boleh rujuk di sebelah kanan side bar saya...Alhamdulillah ada customer di kalangan blogger jugak dah repeat order 2 kali...Kebanyakan customer berpuashati dan repeat order...Syukur...

12 ulasan:

  1. Ok juga bedak sejuk azza ni....nyaman saja rasanya bila tepek kat muka...:D

    BalasPadam
  2. Bagus jugak bedak sejuk ni ye sis.. Lama dah tak pakai bedak sejuk.. Gara2 pemalas nak membela muka.. Huhuhu..

    BalasPadam
  3. menariknyaa la... pelbagai guna rupanyaa

    BalasPadam
  4. alhamdulillah, mesti rasa sejuk dan selesa kat tempat melecet tu, nice

    BalasPadam
  5. Bedak sjuk utk mlecet...bru tahu ni..slalu ltak kat muka je..

    BalasPadam
  6. bedak ni mmg baguskan..dulu slalu tgk pelakon zarinazainorrdin kat IG pakaikan kat ank dia..mgalami msalah jerawat badan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.