Selasa, 4 Februari 2014

Restok Bedak Sejuk AzzasColdPowder

Assalamualaikum...


Semalam merempit dengan incik hubby nak ambik stok bedak sejuk...Stok yang lama tinggal 12 botol...So, kali nih saya restok 50 botol...Hahhh....Senang kerja kan...So, siapa siapa berminat nak order bolehlah wassup/sms saya ye..No telefon ada tertera kat sebelah side bar....

Harga sebotol RM 20...Kalau pick up sendiri kat saya...Kalau saya kena hantar depan rumah korang jadi RM22...RM2 caj COD...Kalau nak pos pulak RM26....So, harga nih semua agen bedak sejuk buat tau bukan saya sorang aje......Kak Azza dan suami dia abg Azlan siap pesan lagi...Bak kata kak Azza...Ala RM20 sebotol tambah sikit cak COD dengan pos still RM20 plus plus...Murah lagi kottt....

Lepas tuh sempat jugaklah saya grab sehelai blouse fishtail....Harga kasih sayang cinta abadi tau kak Azza bagi kat saya..Speechless sekejap sebab macam tak percaya aje dapat harga macam tuh kan...Lepas tuh kak Azza bagi saya shawl love love kat saya...Dapat gift lagi...Tak sangka....Nanti saya up entry lain pasal shawl yang kak Azza bagi dan blouse fishtail yang saya beli..Semalam tak sempat nak snap pun...


Last but not least, sebelum balik macam biasa kak Azza akan ajak bergambar dulu nak upload dalam instagram...Yang jadi mangsa ambikkan pic kitorang siapa lagi kalau bukan abg Azlan dan my incik hubby...hehehe...

Ok bai...

13 ulasan:

  1. mmg best pakai bedak sejuk ni kan. dulu jeragat ada kat muka, skang ni dah semakin pudar (plus makan shaklee jugak. hehehe)

    wahhhh..dpt jumpa kak azza pulak tu, mmg best kan. dia pun peramah, x pernah x reply komen2 kat IG

    BalasPadam
  2. Bestnyer PU directly jumpa Azza..
    Cantik dia.. muka licin :)

    BalasPadam
  3. namapak gambar pink ummi kat ig azza ni

    BalasPadam
  4. Haha...siap dpt harga kasih sayang tu xtahan..best2x...

    BalasPadam
  5. Bila nk order.nih... Dok nk try, tpi x berkesemptn aje..

    BalasPadam
  6. kat area seremban ke kak shop Azza ni..nak jugak singgah :)

    BalasPadam
  7. wah..bestnyer dapat jumpa azza elite. teringin nak ke kedai dia. tapi tak sempat lgi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.