Powerbank PIneng Pink idaman kalbu (^_^)

Assalamualaikum...

Sorry lambat bersiaran busy sikit.....So sekarang saya dah free...Boleh update entry banyak banyak sampai lebam...

Ingat tak sebelum nih saya ada up entry saya beli powerbank Pineng...Semalam dah dapat pun tau..Memang pantaslah servis dia...Order Rabu, Khamis dah dapat...


Semalam dah rasmi pakai pun....Sebelum dapatkan memang saya fikir powerbank saya beli nih memang stok comel comel aje...Sekali bila dapat tanjat monyet saya tau...Besar gabak kawwww...Powerbank yang saya beli nih ialah model PN938 dan hanya didatangkan dalam Lite Pack...Lite Pack nih cuma ada 1 usb cable dan free pouch bag...Bagi saya okeylah kan..Saya suka macam nih...Warranty ended 05/05/2014..Setahun dari tarikh pembelian..


Seee....Gabak kan...hahaha...Memang sepadan lah dengan Note 2 saya kaler Pink tuh...Sekian lama duk mencari powerbank yang menepati piawaian akhirnyaaaa jumpa jugakk....Saya beli dekat ig shop @lekaihsstore...Powerbank nih ada torchlight sekali so, bagi spesis penakut macam saya memang bagus sangatlah guna powerbank yang ada torchlight..hahaha..

Owner @lekaihsstore nih rupa rupanya kawan blogger Sally Yatiey....Memang saya puas hatilah dengan servis lekaihsstore nih cepat aje tau....Untuk yang bertanya powerbank saya nih boleh caj handphone berapa kali meh sini saya jawabkan ye....Powerbank yang saya beli nih berkapasiti 10000 mAh...Bateri Note 2 saya pulak berkapasiti 3100 mAh..So, saya boleh caj 3 kali untuk Note 2 saya nih...Kira okeylah kan...Sejak jadi businesswomen bedak sejuk WAJIB ada powerbank sebab customer suka bertanya dan saya pulak suka menjawab sampai customer faham....Saya jugak kerap COD so bila COD tuh faham faham lah kan...Bateri handphone kena pastikan sentiasa ada..Kalau takde payah nak jalankan business..So, sebab tuh saya decide beli powerbank...Selain tuh saya nih suka snap gambar so, memang harussslah bateri penuh kan....

So, sesiapa nak beli powerbank terjah instagram @lekaihsstore ataupun fb Lekaih's Store...Gerenti korang puas hati...

Nota kaki* Saya cuba balas jejak korang slow slow ye..Banyak sangat komen naik juling mata nak balas...Sabar na...

17 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie, berapa ni? hehee comel sangat! sheila ingat nak cari satu untuk suami ^_____^

    BalasPadam
  2. cantik...cantik...
    tp sy confius nk guna powerbank utk fon samsung ni..

    BalasPadam
  3. Ramai bg review positif dr pineng power bank.. Ingat nk belikn juga satu utk.si suami...

    BalasPadam
  4. Cantiknya. Jeles pulak saya. Teringin nak beli jugak.

    BalasPadam
  5. Cantiknya. Jeles pulak saya. Teringin nak beli jugak.

    BalasPadam
  6. cantik la kaler pinky2 ni
    tk sabo nak bli :)

    BalasPadam
  7. ramai gak yang pakai powerbank pineng ni eh..comel..pink2 gitu..hehe

    BalasPadam
  8. memang jeles sangat tau kak..kalau warranty until next year 5/5/2015 la kan?hihihi..ok..nak p cuci mata kat blogshop Sally :)

    BalasPadam
  9. cantiknyaaaaaaaaa.. sib baik ida dah ade.. kalau tak meroyan ida tgok pink pb akak! hehehhehe

    BalasPadam
  10. dah sampai. suka lettew. besar kan ..hih
    selamat berjasa pd pink ummi .

    BalasPadam
  11. bestnyaa ada powerbank senang.. elektrik takde pon dah boleh cas..hee

    BalasPadam
  12. Ok2x ...berbaloi dh tu3x cas....tp bsar mmgye.ingt cute miut je.hahaha

    BalasPadam
  13. Salam. Hee saya pun sudah beli powerbank Pineng PN968 dengan harga RM49 saja.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..