Selasa, 18 Februari 2014

Mesyuarat Agung Perkep IPK N.Sembilan

Hari nih memang lambat lah nak up entry sebab busy sikitttt jerrr....Tapi busy sikittt jer macam busy kemain kan...Cakap jela ko malas Mimie...Cliche betul alasan saya bagi nih kan..hahaha...Actually pagi tadi ada Mesyuarat Agung Perkep IPK N.Sembilan...Kitorang nih kan pekerja cemerlang...SYMP kan..Dah bos bagi arahan pergi ajelah...Kata SYMP kan.....Sebagai bukti kitorang pergi tengoklah gambar yang saya mintak kawan snap kan...Tak lama mana pun mesyuarat tuh kan....Start pukul 9.00 pagi pukul 11 lebih dah habis...Dapatlah kitorang door gift yang dalam kotak super duper comel...Hahaha...Tak sia sia lah kitorang datang walaupun terpaksa..Eeeeee...Korang jangan ikut perangai tak senonoh daku nih...Memang tak boleh jadi contoh..



Hahhhh...Nih lah door gift yang kitorang dapat...Apa ada di dalam kotak tuhhh..hehehe...


Empat dara pingitan...hahaha...Pingitan lah sangattttt...Semua nih dah bergelar isteri dan mak mak nok...Ada yang tengah tunggu bersalin aje...Nih sebagai bukti kitorang datang tau..Kata pekerja cemerlang kan...SYMP...hahaha

13 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.