Rabu, 19 Februari 2014

Jana Pendapatan dengan H12 Media Advertising

Kawan kawan jom jana pendapatan dengan mendaftar H12 Media Advertising nak??Cara lain untuk tambah pendapatan korang selain dari Nuffnang...Sekarang nih kan Nuffnang macam sentapness aje dengan blogger blogger kan...Takde angin takde ribut tetiba iklan takde..Umpama hidup segan mati tak mahu..Memandangkan keadaan ekonomi sekarang yang semakin meningkat, ada baiknya kita cari jalan penyelesaian nak tambah duit poket. Salah satunya ialag daftar H12 Media Advertising.



Cuba korang baca penerangan tentang H12 Media Advertising nih...Saya kopi pasta dari web tuh sendiri..Baca dan fahamkan ye..

Premium on video banners for your any type of players
Use H12 Media's unique on video banners on your websites and monetize your video content.
Do you have external iframe or flash players on your website? Our on video banners compatiable with them.
Highest CPM rate, because on video banners providing best click rates.
Able to set splash time-out or overlay time-out.
Able to set frequency capping for on-video banners. (1,2,3 or unlimited impressions per user/day)

Sliding banners for your websites
Use industry standard banners as sliding on your websites.
Get better click rates and CPM rate by using them.
Sliding from bottom, right, left or central... Just choose from control panel and get codes.
You can also set frequency capping for each sliding banner. (1,2,3 or unlimited impressions per user/day)

Payment limit 5 USD to Paypal
Every day your account balance updates according your previous day's revenues.
Reach 5 USD and request a payment. We'll make it within 24 hours.

Bank Wire Transfers
Reach 500 USD and request a payment to your bank account. We'll make it within 24 hours. And you will see money in your bank account in 5 business days.

Earn 10% Commission From Affiliated Accounts
Promote your registeration URL, get affiliated publisher accounts.
When your affiliated account request a payment, we'll add 10% of your affiliated account's payment amount to your account balance.
Do not worry, we'll send you an email when we made a payment to your affiliate that includes the amount you earned.

Secure Pop Advertising

We provide you secure pop under, site under and pre-pop banners with highest CPM rates also. You can also setfrequency capping to pops!

So far, saya takde income lagi sebab baru daftarkan..Tunggu esok lusa...saya tak tipu tau..Korang tak caya 

korang boleh tengok ramai blogger yang dah daftar H12 Media Advertising nih..Salah seorangnya yang saya tahu blogger Fiza. Fiza dah ada income sebab dia dah daftar dulu sebelum saya...

Bayaran H12 Media Advertising nih lebih tinggi dari Encik N tau...Bayaran dalam USD>>Cuba korang kira nilai mata wang USD di convert ke RM...Hahhh??Hahhh?? Banyakkan...Korang daftar dan letakkan banner iklan kat blog. Senang aje..Dan yang penting menurut apa yang saya baca kat blog Fiza, iklan H12 Media Advertising takkan kacau status Encik N korang. Jom lah daftar mana tahu ada rezeki korangkan...Boleh simpan duit dalam akaun tambah simpanan. DAFTAR SINI.

Cara cara nak daftar H12 Media Advertising :


  • Klik web H12 Media Advertising nih.
  • Isi form dengan lengkap dan email yang betul ye.
  • Check email untuk pengesahan
  • Login H12 Media Advertising dan klik Web Sites
  • Klik Add New Site, letak url blog korang
  • Soalan Choose Site Ownership Verification Method, korang klik kat Add a meta tag into your website
  • Korang copy kod meta tag yang diberikan lepas tuh paste kat template blog korang. (Tekan Ctrl+F serentak, pastu cari ...Copy kod meta dibawah ..Pastu save jangan lupa pulak)
  • Pastu korang tick button Accept Rule dan klik Verify
  • Korang jena tunggu 24 jam untuk pengesahan
  • Lepas web disahkan, klik menu Banner Tags dan pilih mana mana iklan korang berkenan dan paste kat blog macam biasa..
Senangkan nak daftar...Kalau korang tak faham jangan segan silu tanya saya..Email atau no telefon saya dekat side bar..Saya akan guide korang macam mana okey.

Tutorial Credit to Azhafizah.com

***H12 ADA IKLAN YANG AGAK 18SX DAN ALKOHOL>>>KORANG BOEH REQUEST UNTUK TIDAK MENYIARKAN IKLAN TUH...SO NO WORRY OK***

34 ulasan:

  1. Rasa ni en hunby ad bt kot..xingt dh..

    BalasPadam
  2. haritu ada gak terpikir nak join tapi lps nmpak dia duk keluar iklan potong bra @ badan perempuan yang hanya pakai bra & underware terus xjadi.. ahhah

    ramai blogger ckp psl iklan potong bra ni kt fb..

    BalasPadam
  3. huhu.. bgus gak .. tp iklan mrepek kt leh cntrol ok gak..

    BalasPadam
  4. yeke blh request mimie.. bkn pe, sbb aak duk baca blogger2 yg apply tu dorg buat sementara ni hold dulu iklan h12 ni.. yela, iklan pelik kuar kat blog dorg kan.. dorang kata dekat dashboard, xda tempat yg boleh request xnak iklan pelik2 ni tapi ada blogger malaysia dah request pasal ni.. tgh tunggu feedback tapi sampai skrg xda pe2 balasan lagi la..

    BalasPadam
  5. mimie join lah kelab blogger entik titan kat fb... kat situ banyak perbincangan antara blogger.. blogger2 otai ramai kat situ

    https://www.facebook.com/groups/1475741909320121/

    kak ina tau psl ni pun dari sana lah

    BalasPadam
  6. mimie, nanti buka FB yer.. akak ada PM.. akak ada printscreen dari blogger otai pasal ni... bukan mghasut tau.. jgn salah paham.. sbb dah ramai blogger cabut dari h12 ni hanya kerana iklan pelik2 ni.. so, akak dah tahu, better akak gtau dari akak diam2 kan.. macam xsyok la plak camtu.. tapi pe2 pun, keputusan ttp dkt tgn mimie... btw, jgn lupa join link yg akak share tu...

    BalasPadam
  7. erm... tu la pasal kan mcm tak berapa nak byk je income ngan mr.N

    BalasPadam
  8. OH...IKLAN NI CAM NUFFNANG JUGAK YER.. PERASAN JUGAK ADA BLOG YG PASANG...

    BalasPadam
  9. alaa..ada iklan 18sx ya.. baru teruja nak join..

    BalasPadam
  10. Makin banyak advertising media skrg ni ye.. =)

    BalasPadam
  11. Makin banyak advertising media skrg ni ye.. =)

    BalasPadam
  12. Dah tak pikir sgt psal iklan di blog, stkat ni cukuplah dgn en.nuff aje kot... H12 ni nk.kna study dulu kot, bru.buat...

    BalasPadam
  13. Dah daftar. Tapi bila add website, paste url blog, dia kata xboleh nak verify sy sbg owner blog tu... Huhu...tatau kenapa.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum kak mie. tak larat nak daftar2 ni. hehee ~~~

    BalasPadam
  15. ooo..iklan bru pulok ye..bru tdi ada masuk satu blog tu tgk ada iklan potong bra tu..adohai

    BalasPadam
  16. banyak boleh jana pendapatan kan.. untung org skrg..

    BalasPadam
  17. mmg best..tapi xleh request bentuk iklan tu..just pilih popup banner je so takdela iklan merapu tu

    BalasPadam
  18. dah tahu lama..tp tak pernah cuba pun lagi

    BalasPadam
  19. tunggu income dari cik N dlu. kalau tahun nih pun xdapet nak keluar memang cau dah hihi

    BalasPadam
  20. tetiba rasa nak curang dgn nuffnang.. kikiki..

    BalasPadam
  21. assalamualaikum..biasanya h12 ni kalau lepas approve dia tak boleh pasang dulu selama seminggu betul ke

    BalasPadam
  22. assalamualaikum..biasanya h12 ni kalau lepas approve dia tak boleh pasang dulu selama seminggu betul ke

    BalasPadam
  23. assalamualaikum..biasanya h12 ni kalau lepas approve dia tak boleh pasang dulu selama seminggu betul ke

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.