Baru nak merajuk dengan Nuffnang dah ada iklan baru

Assalamualaikum...

Since bulan Januari kan Nuffnang agak bermasalah...Dah lama iklan baru takde kat blig..Bukan blog saya aje blog kawan kawan pun kan...Alhamdulillah pagi nih bukak blog ada iklan pun..Iklan McD..Walaupun saya tak pasti sama ada tuh BE atau tak (sebab dah check takde BE baru) tapi sekurang kurangnya ada iklan baru kan..Taklah sunyi sangat blog daku nih...

Kawan kawan yang nampak iklan McD kat blog saya silalah rajin rajin menyumbangkan RM0.25 ye..In shaa Allah korang sumbang dekat saya, saya sumbang balik dekat korang..



Hehehe...Korang nampakkan watermark yang lain sikit kat atas...Actually watermark nih Fiza design jugak...Sebelum saya guna watermark yang lagi satu tuh, Fiza design watermark nih dan tunjukkan kat saya tapi saya mintak gambar saya buangkan...Saya nak tulisan aje....Tapi saya sempatlah download watermark nih...Hari nih gatal tangan saya nak guna watermark yang ada gambar saya...Bajet cun la konin kan...Puiii...hahaha...Saja saja nak letak nak tengok...Lepas nih guna watermark macam biasa tuh lah...

19 comments:

  1. dah lama tinggalkan nuffnang.. masuk ciput.

    BalasPadam
  2. Bestnye mimi...akaka gak la duk rajuk xdpt nk pujuk....hehe

    BalasPadam
  3. akak sampai sekarang blur lagi pasal nuffnang ni...

    tapi ok apa ada watermark ada gambar baru nampak cung sikit

    BalasPadam
  4. Kita pun nak merajuk dengan Nuffnang , tetiba dapat ads pula. Hahaha.

    BalasPadam
  5. a'aa dah ada iklan baru tapi jarang keluar jugak kan.. mcm skrg ni, akak tgk iklan churp2 gak dkt 3 3 tempat

    BalasPadam
  6. Nak majuk gak la ngan nuffnang..mana tau bile nak majuk tetibe kuau ker..hehehe

    BalasPadam
  7. Same la kita kak...blas mblas la klu bw tgk iklan..haha

    BalasPadam
  8. ms BW ni dia tak kuar pulak la...nnt klu ada I tekan ok...

    BalasPadam
  9. nad dtg tp xde McD huhu ada churpchurp je

    BalasPadam
  10. Rasa mcm xde lagi iklan bru kt blog sy.. Huhu...

    BalasPadam
  11. ramai dah merajuk nuff pujuk bg CPUV baru :).congrats kak mimi

    BalasPadam
  12. Ptg ni datang melawat cuma ada churp2 je...
    Nanti nak kena mai balik la :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..