Apabila penyakit M melanda

Assalamualaikum...

Koranggggg saya nak mintak maaf sangat sangat tau sebab tak berkesempatan nak jejak kaki tangan kat rumah korang...Penyakit M saya sekarang makin menjadi jadi lah..Padahal aje kot cerita nak share dengan korang, nak review produk tapi tuhlah bapak pemalas saya sekarang nih...

Dah bulan 3 nih jadual saya penuh busy dengan program..Tak tahulah time tuh ada masa ke tak nak beronggeng dengan blog...Lagipun boleh tak cakap saya merajuk nak up entry dekat blog sebab iklan Nuffnang yang macam hidup segam mati tak mahu??hahaha...

In shaa Allah saya akan try secepat yang mungkin balas jejak korang ye...Doakan penyakit M saya nib cepat cepat sembuh ye..Kemain maaaaalasssss lagi sekarang nih...Adoiii...

Nota kaki* Saya bukan sombong tapi betul betul penyakit M datang menyerang tau..

21 comments:

  1. jangan lama-lama hilang tau mummipinki...hehehe

    BalasPadam
  2. Haipppp...tak nak malas².

    Iklan nanang mcm problem lah lately. Be pon dah lama tak dapat.

    BalasPadam
  3. hehe...tak mengapa
    nanti kalau dah rajin singgah lah ye =)

    BalasPadam
  4. Semoga penyakit M itu cepat sembuh...hehe

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak mie, semoga penyakit M cepat berlalu pergi. hehehe (",)

    BalasPadam
  6. SA ari ni rasa sgt2 down disebabkan keceluparan mulut salah sorang staff malakoff...terus rasa malas nak update entry...

    BalasPadam
  7. Mmg bila sibuk,pnyakit M utk blog dtg mnyerang... Sy juga begitu juga kdg2...

    BalasPadam
  8. alaa jijah pon kdg2 penyakit M dtg gak..xleh nak wat apa lah..hehe

    BalasPadam
  9. kek lagi ada sembuh lah tu. bawak berubat dulu.. ambil bnyk2 ubat R.

    BalasPadam
  10. haha... cam sama ngan situasi yati je... bz satu hal pastu nuffnang pun tak byk masyukkk...

    BalasPadam
  11. Ayut pon sama kak..tgk iklan nuffnang lgla kecewa.hohoho.sabar jela...

    BalasPadam
  12. Mudah2an penyakit M tu tak berlanjutan, macam MJ agak lama menyepi sesekali je baru aktif blog :D

    BalasPadam
  13. Kalau saya, update rajin tapi part2 blogwalking yang malas. Hahaha.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..