Khamis, 13 Februari 2014

Apa isi dalam kotak??

Assalamualaikum...

Hari nih saya nak korang main teka teka...Siapa jawab betul ada hadiahnya..Hadiah yang bakal korang menangi ialah shawl.


Saya nak cari dua orang pemenang...Pemenang pertama 2 helai shawl dan pemenang kedua sehelai shawl. Sekiranya hanya ada seorang saja yang meneka dengan betul so pemenang tuh akan dapat ketiga tiga shawl kat atas...


Rasanya semua orang tahu nih kotak Ephyra kan...Saya nak korang teka apa isi dalam kotak Ephyra nih...

KLU : a) bukan sachet Ephyra
           b) sesuatu yang bernilai dan berharga
           
KLU TAMBAHAN : Nipis dan ringan sangat2

Syarat - syarat

Blogger Malaysia
Tak perlu buat entry
Hanya bg jawapan di kotak komen entry nih dan link blog

Tuh saja korang perlu buat...Teka teka nih akan berakhir esok Jumaat jam 0930.Senarai nama saya akan keluarkan jam 1130 dan pemenang saya akan umumkan jam 1500...

*PENTING*

JOM TEKA DILANJUTKAN SEHINGGA ISNIN (17/02/2014) 

Puan blog ada hal tak dapat dielakkan..Jadi siapa siapa yang belum join masih berkesempatan untuk join.Bagi kawan kawan yang tinggalkan jawapan tapi tak tinggalkan link url blog dikira disqualified. Untuk melayakkan penyertaan korang sila tinggalkan link url blog korang ye.









30 ulasan:

  1. barang kemas / barang perhiasan diri.

    http://iyqa92.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. bagi akak masa nak pikir dulu. dapat jawapan nnt, akak drop komen lagi k. hehehe. suspense je mimi ni tau

    BalasPadam
  3. Jam..hehehe..tetibe itu yg terpikir..;)))

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, wahh apa benda ekk kak mie buh dalam ni? hmmm confius nak jawab ni... hihi

    jawapan : emas kot
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. SA teka cheque nuffnang....

    http://suriaamanda.blogspot.com

    BalasPadam
  6. SURAT/KAD CINTA..
    BARANG PINK AKAK..hehe

    syiralokman.blogspot.com

    BalasPadam
  7. sikitnya klu, mana nak tahu dalam tu ada apa
    bernilai dan berharga?
    apa ye? serious tak berapa tahu
    kemungkinan besar salah jawapan saya...jam tangan!

    BalasPadam
  8. keronsang/ brooch
    http://lobaksusue.blogspot.com

    BalasPadam
  9. apa ada hp ke dlm nyer?

    http://misshamakeupstore.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Duit atau emas kot . hihihi x)

    http://kamihardsman.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Errrr...duit kertas dalam tu.hihi.try je ni.
    http://akuayut.blogspot.com. ..

    BalasPadam
  12. Duit kertas rm50 / rm100..

    http://norazis2908.blogspot.com

    BalasPadam
  13. Menabung seperti duit kertas RM1
    ataupun brooch

    https://normj1001.blogspot.com

    BalasPadam
  14. ringan & berharga.. duit ler kot takpun cheque hehehe http://kesumaangsana.blogspot.com

    BalasPadam
  15. resit beli emas kot...

    http://haryatifaizal.blogspot.com

    BalasPadam
  16. duit!

    http://thatsomine.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Duit kot http://angellovesoldier.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. Duit org dah teka....okje teka Voucher kot....
    http://www.hainomokje.blogspot.com

    BalasPadam
  19. wah..kene scan sampai tembus kotak ni kak.Cheque Nuffnang yang akak dapat haritu ke?

    BalasPadam
  20. tisu.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. macamana blh terlepas entry ni..

    btw, tgk entry ni teringat pasal halfmoon yg kak ina nak bg.. mood tulis alamat xsampai2 lg.. ahhah

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.