Rabu, 5 Februari 2014

Akhirnya Powerbank Pineng PINKKKKKKK bakal menjadi hak saya...hahaha

Assalamualaikum...

Lambat bersiaran hari nih sebab busy...Kena buat claim...Huarrrrghhhhhh...Mengantuk menghadap claim nih....Adoiiii.....Tapi takpe segala mengantuk tuh hilang bila saya berjaya jugak dapat apa yang saya nak..hahaha...

Sekian lama saya mencari powerbank yang kena dengan jiwa dan menepati piawaian yang saya nak akhirnya jumpa jugak instagram.....Hahaha...Bila dapat tahu powerbank yang saya nak tuh tinggal satu aje apa lagi kan meroyan saya mencari orang yang ada Maybank2U...Nak bayar cepat...Saya ada Maybank2U tapi baki dalam akaun tak cukup...Baki kat tangan ada lah kan..So, saya mintak tolong kawan transfer duit powerbank tuh kat akaun yang owner tuh bagi...Dan saya bayar cash kat kawan RM110....


Nih lah rupa powerbank Pineng PINKKKKKK yang bakal menjadi milik saya...hahaha...Tak sabar nak dapat powerbank nih nak kenen kenen kan dengan Note 2 Pink saya yang manja manja tuh..Kawan kawan yang nak beli powerbank boleh terjah instagram @lekaihsstore....

22 ulasan:

  1. Eh...comel...hahaha...110 ea.okla tu..berapa kali blh cas ni kak?

    BalasPadam
  2. SA jugak x beli2 lagi Power Bank...huhu....SA bz jugak..nak bw pun x senang sgt...penat buat claim menimbun

    BalasPadam
  3. akak pun teringin..nanti nak pi terjah :)

    BalasPadam
  4. wahhh comelnya pink! kena betul dgn nset akak nanti

    BalasPadam
  5. Alahai.. Comeinya mcm sabun.mandi je.rupenyer.. Hehe

    BalasPadam
  6. comelnya blog akak :)
    pink jugak jadi pilihan hati..eca tgh sedih ne, tab xle pakai powerbank,rugi je beli..end up kasi pinjam dekat abang

    BalasPadam
  7. ni yang jeles ni..nak jugaklah cari powerbank pink colour :)

    BalasPadam
  8. memang tak dpt dipisahkan dengan warna pink yer ummi

    BalasPadam
  9. saya ni buta gadget
    apa kebenda function dia ni

    BalasPadam
  10. Salam Mimi,K.atie pon ngah survey2 gak powerbank gak..tp xmo kaler pink.kaler biru ada dak?hihi

    BalasPadam
  11. suka kaler ni...comel je kan.bape kali cas kak?

    BalasPadam
  12. RM110 utk 10,000mah..ok la tu kot sbb jenama ni mcm tahan je sbb abg niesa guna jgak..

    BalasPadam
  13. Saya jual model yg sama original dgn harga rm100. Boleh like page https://www.facebook.com/aptechno for more details

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.