13 produk mengandungi kandungan bahaya..Fikir-fikirkanlah

Assalamualaikum...

Bukan niat nak menjatuhkan sesiapa tapi keratan akhbar nih dari Harian Metro hari nih...



13 comments:

  1. thanks for info pink ummi. kena berhati2 beli produk2 mcm ni.

    BalasPadam
  2. Nasib baik kakak tak kenal/guna semua produk itu Mimi..

    Macam-macam sekarang dlm pasaran susah nak pantau kalau tak ada information macam ini.

    BalasPadam
  3. x pernah beli product2 online kecuali sabun susu beras dan sampai sekarang masih pakai dan dah jadi pengedar...

    BalasPadam
  4. Nasib baik tak pernah guna produk2 ni..
    Risau kan.. macam2 sekarang ni

    BalasPadam
  5. skrg kalau nak beli apa2 pun tak kiralah produk cosmetik atau supplement, kena cek dulu sijil halal, kkm sbb byk produk bhya yg dah dijual merat2..baru2 ni sepupu sy masuk hspital sebab beli supplement online yg dia xtau pun kdungan apa dlm tu..teruk juga,lama baru pulih..

    BalasPadam
  6. Mmg takut.. Pakai bdk sejuk buatan mak ajelah sng..

    BalasPadam
  7. Mcm xpnh dgr plak jenama tu...hahaha.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..