Rabu, 29 Januari 2014

Sakit kepala, batuk dan loya

Assalamualaikum...

Saya nak bagitahu korang hari nih mungkin saya tak berkesempatan nak BW ke blog blog korang...Saya tak berapa sihat...Sakit kepala, batuk2 dan loya...Tapi korang jangan cakap saya pregnant tau...No no no...Sebab adalah mustahil saya pregnant. Baru aje lepas period kan...

Kawan kawan saya cakap mungkin faktor cuaca. Lagipun ada jugak officemates yang tak sihat...In shaa Allah kalau saya dah okey saya terjah rumah korang ye...Semalam banyak jugak komen yang saya dapat sampai tak terterjah saya...Kalau korang nampak entry baru tuh maknanya auto published lah ye..Semalam saya tidur kat office time rehat sampai terlajak pukul 2.30 petang tau sebab kepala sakit sangat sangat.

16 ulasan:

  1. Kita pun sama. Y__Y.
    Yelah tu cuaca tak menentu.
    Dekat ofis ni pun berbalas2 batuk.

    BalasPadam
  2. hooh kalau sebut loya mesti orang ingat pegnen hihi..btw moga cepat sembuh :)

    BalasPadam
  3. lepas periodlah time subur sayang wei...hehe
    tak apa...get well soon ye

    BalasPadam
  4. Moga cepat smbuh ea.. Bykkn minum air...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak mie, semoga cepat sembuh ye. jangan lupa makan ubat...

    BalasPadam
  6. hahahaaa xmenahan, siap ckp "jangan cakap mimie prgnant" l;agi tau.. hihii

    nanti kak ina sambung komen lagi la yer.. bazca dah dari mggu lps tapi komen tak pun... loya2 la skrg ni mimie.. xselesa jadinya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.