Rezeki menang GA

Assalamaualaikum...

Sorry hari nih lambat bersiaran sebab mood M dah mari...Adoiii...Tapi ku gagahi jari jemari menaip netry nih...

Hari nih saya dah start kerja tapi nasib baik hari nih tak banyak kerja kan...So ngadap ler blog pinky minky nih hah...Alhamdulillah datang kerja hari nih saya terima dua hadiah hasl menag GA yang blogger Innanie Ariffin dan Abg Eqbal Zack anjurkan...


Sebotol Apple Stem Cell Total Image yang saya dapat...Tak tahu lah apa rasa dia kan...Apa apa pun terima kasih Innanie a.k.a blogger Coklateyes...


Dapat fridge magnet Korea hasil menang GA yang abg Eqbal Zack anjurkan...Alhamdulillah ada rezeki menang walaupun lama tak aktif dalam GA...Sekarang baru nak berjinak jinak..huhuhu....Terima kasih abg EQ for the fridge magnet...

21 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya hadiah (",)

    BalasPadam
  2. congrats in winning :D

    www.mymomsbest.us

    BalasPadam
  3. wahh! comelnya FM tu... tahniah..murah rezeki awk...:)

    BalasPadam
  4. Wahhh..bertambah2 rezeki ye kak..tahniah!

    BalasPadam
  5. Macamana boleh menang tu? Tulah namanya rezekikan...

    BalasPadam
  6. Ayut pon mmg lama jgk xjoin mne2x ga..tahniah kak mimie..

    BalasPadam
  7. uish.. tahniahlah... jelesnyer.. tak pernah menang pun... huhuhu

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..