Review blog sendiri

Assalamualaikum...

Selamat bercuti buat kawan kawan semua..Yang sedang bekerja selamat bekerja lah ye..

Hari nih ai nak review blog sendiri..hahaha..Tak pernah dibuat orang kot review blog sendiri..Macam nak angkat bakul sendiri je..Actually ai up entry nih sebagai penghargaan untuk Fiza sebab bersusah payah melayan karenah sengal ai nih kan...Jap macam tuh jap macam nih. Nasib baik Fiza very the sabar women u know..Sorry fiza ;)

First ai nak komen pasal header ai tuh..Serius ai sangat sangat suka..Before this lain sikit Fiza buat..Sekali malam tadi ai tengok eh eh bertukar lagi..Lagi cantik tau...100% ai puas hati sebab mengikut piawaian yang ditetapkan..Yang penting ada laptop dan note 2 kat header...

Pastu sidebar lak ai suka jugak..Mula mula sidebar nih sebelah kiri tapi ai rasa janggal lak sebab sebelum nih pun sidebar sebelah kanan. Yang ai punya sengal bagi kat Fiza nak sidebar sebelah kiri sebab ai duk pikir sebelah kiri tuh maknanya sebelah kiri blog tuh rupanya Fiza maksudkan sebelah kiri kita..Kira kalau kita mengadap blog sidebar tuh sebelah tangan kiri la..So ai terus request letak sebelah kanan..Sidebar simple dan menawan kalbu..hahaha..

Footer pulak aiiii love it. Simple and nice..Gabungan warna yang sangat sangat sesuai dan memang eh buat ai fall in love again la..Ada jugak beberapa komen kawan kawan yang ai dapat puji blog ai nih cantik dan yang paling penting fast loading. Tuh yang ai nak..Fast loading...Sebab kalau blog berat sangat dan terhemput hemput nak loading terus ai klik x..Malas nak tunggu..Kejam tak??So ai nak orang masuk blog ai cepat loading..

Kali nih ai pilih army pink sebab nak kan kelainan..Lain dari yang lain..Ai nak cari something yang kena dengan jiwa dan nak ada identiti sendiri..Macam kak ina a.k.a IntaNBerliaN tema blog dia terang lagi bersuluh berlian blink blink gitu kan..Hahh..kira tuh identiti kak ina..Macam ai ramai dah kenal ai sebagai PinkUmmi kan..Nama sebenar Mimi ye..So orang kenal ai sebab ai seorang Ummi kepada 2 orang gugurl iaitu Aina dan Auni yang sangat addicted dengan kaler PINK. So, tema blog kali nih masih mengekalkan tema kaler pink ye. Cuma nak upgrade identiti tuh so decide pilih tema ARMY PINK. Army tuh menunjukkan yang ai nih isteri seorang tentera..Tengok corak pun tahu dah kan tentera apa..hahaha..

So far ai sangat puas hati dengan hasil kerja Fiza a.k.a blogger Mrs Azhafizah. Memang Fiza pandai agak apa yang ai nak dan mahukan..Actually tak banyak pun details blog yang ai bagi kat Fiza sebab tak berapa arif pasal edit edit nih. So, mana yang ai tahu ai bagi selebihnya ai serahkan kat Fiza bulat bulat. Ikut dia nak buat macam mana kan. Serah aje pada pakar confirm boleh buat kan..Anyway thanks a lot Fiza sebab Fiza memahami kehendak akak..Really loveeeeeee much much munchy blog nih..hehehe

15 comments:

  1. bila perhati header dah leh agak hasil fiza..mmg cun!!

    BalasPadam
  2. wahhh blog berwajahh baru...
    patut nampakk lain je...
    lebih cantik, n trendyy...
    yang penting trademark pinkk tu, i loikeee.....heheheh

    BalasPadam
  3. kak mimi brapa kak fiza tu charge utk buat hias blog ni ea?kot2 niesa berminat nk menghias blog jugak sbb dh lama gila xpenah tuka..hehe

    BalasPadam
  4. serius cantik! saya suka!
    again header memang the bomb! =)

    BalasPadam
  5. WAH.. baru 2 hari tak jengah dah berubah dah.. makin ceria wajahnya... :)

    BalasPadam
  6. da bomb !! saya suka. saya suka. hehe.

    BalasPadam
  7. army pink! army pun akak pinkkan yek. hahahahhahha

    BalasPadam
  8. Thanks alot Kak Mimi..kena buat yang terbaik untuk akak lagi ni..sabar dulu..kasik idea datang to do more :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak mie. lawa sangat. tema sesuai dengan sebelum ni. terkenan pula. rasa cam nak ubah gak blog sendiri. hihihi

    BalasPadam
  10. memang lain dari yg lain...yg penting loading tak lama...

    BalasPadam
  11. army pink! Ros sokong.. hihihi.. isteri army jugak kan, tu yang semangat tu.. huahua

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..