Selasa, 21 Januari 2014

Rawatan susulan di Klinik Kesihatan Seremban 2

No giliran saya sekarang nih..

Assalamualaikum...

Hari nih saya sambung rawatan susulan kat Klinik Kesihatan Seremban 2 pulak...Apa jadi dengan rawatan semalam? Saya akan cerita nanti.

Rasa marah dan sakit hati membukit bukit dalam hati tau. Ingat kita sakit main main agaknya...Lutut gua nak pakai lama lagi kott...

Sekarang nih tunggu turn dipanggil. Macam biasa kalau klinik kerajaan memang ramai orang...Nanti saya akan cerita servis KK Port Dikcson dan KK Seremban 2...Dua dua under gov dan dua dua bawah kementerian yang sama. But servisssss sangat jauh beza...


Posted via Blogaway

13 ulasan:

  1. Kenapa Ummi?
    Tak sabar nak dengar cerita selanjutnya ... cepat2 sembuh yaa :)

    BalasPadam
  2. selalu gitu especially klinik government lah
    saya sakit pinggang dulu pun
    dia kata macam saya ni main-main

    BalasPadam
  3. kenapa dgn servis yg smlm tu?...

    kak ina ni baca je entry mimie tp xkomen adehhhh.. baru dtgmood ni haa... hihii

    BalasPadam
  4. Lama sungguh tak singgah sini sampaikan header pun dah bertukaq. Cantikkk...

    Kalaulah semua org pegang amanah tugas dengan baik mesti tak ada masalah macam ni kan pergilah kemana pun mesti ok ja.

    Akak dah lama tak pergi KK tapi kalau gigi memang akak gi KK sebab kadang khidmat dok kat KK lebih baik dari dok swasta.

    BalasPadam
  5. Sabar ye PU..

    Tak sabar nak baca cerita selanjutnya ;)

    BalasPadam
  6. mmg gitulah hospital kerajaan lambat cam boleh tido mimpi dulu baru leh jumpa doktor.untuk.tak sampai 5 mimit dlm blk doktor

    BalasPadam
  7. huhuhui biasalah tuh mimi oi, kenek kesihatan kerajaan pyh nk jmpa yg misinyer lyn kite elok... bkn nk kata sume lyn tak oi... tp pyh lah nk jmpa...selalu msti tunggu berejam2, pastu nurse muke mcm nak tak nk lyn, doc pun sama je...

    BalasPadam
  8. Huhu..mcm ad something je happen....

    BalasPadam
  9. kk mmg menyedihkan dan menyakitkan hati .sabar je la

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.