Isnin, 20 Januari 2014

Rawatan di Klinik Kesihatan Port Dickson

Assalamualaikum...

Sekarang saya ada di klinik kesihatan Port Dickson. Nak buat rawatan lutut saya yang problem...Dulu langsung saya tak endah..Bila kena saya pergi urut aje..Sekarang bila umur makin meningkat saya kena ambik kisah semua tuh...

Nak guna lama kan...Kawan kawan tunggu ajelah update terkini pasal kaki saya ye...


Posted via Blogaway

17 ulasan:

  1. Masalah kenapa tu Mimie? Boss kakak dulu operation lutut tapi di S'pore masukkan gel di sendi lututnya tapi sekarang dah ok pun...

    Harap Mimie punya tak adalah masalah serious.

    BalasPadam
  2. saya dulu pernah kena rujuk ortopedik
    sebab masalah tulang belakang
    siap suruh p fisioterapi lagi
    tapi tak p pun
    hehe...apapun get well soon ye =)

    BalasPadam
  3. Betul tu mimi.... lama lagi lutut nak berkhidmat utk kita... baik "baiki" cepat2... semoga segalanya berjalan lancar :)

    BalasPadam
  4. semoga akak cepat sembuh.. macam mana perkembangan hari ni kak?..

    BalasPadam
  5. suami kak ina pun ada masalah cam mimie.. tp ni dah lama xjadi..

    BalasPadam
  6. mesti lutut ummi ada bunyi kruk kruk kan. sama mcm my hubby. dulu aktif takraw. tulang berlaga tu yg sakit . doktor kata kurang pelincir

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.