Rabu, 15 Januari 2014

Pre Order Batch 3 Pelikat pants/Seluar Johan Super Spontan/Seluar Gobos dibuka sekarang!!

Pre order Batch 3 dibuka sehingga Jumaat (17 Januari 2013) jam 2359...

Sila take note kepada customers yang dikasihi sekalian...Saya tak nak bila pre order dah tutup korang tanya lagi...Dah terang terang saya bagitahu pre order dibuka sehingga bila. So please take note...

Harga : RM70.00 sem / RM75.00 Sabah Sarawak (Free postage) Size : Free size...Customer hanya perlu bagi size pinggang sahaja.
Material : Kain pelikat

Setiap satu warna kain pelikat hanya untuk sehelai pelikat pants sahaja..Sekiranya kain pelikat yang korang nak tuh dah sold out korang boleh request warna yang sama sahaja tapi corak pada kain tak sama...

Sekiranya berminat boleh wassup/wechat/sms shj di talian 0136739484.

Peringatan : Saya tak nak customers call saya time saya bekerja dan call waktu malam. Saya tak nak majikan saya tegur sebab buat kerja lain waktu bekerja..Dan waktu malam ialah waktu saya berehat dengan family so saya tak nak customers call malam malam. Saya penat bekerja lepas tuh nak layan karenah anak anak lagi...Suami lagi...Saya mintak korang paham. Kalau korang wassup/wechat/sms in shaa Allah saya akan jawab secepat mungkin. Nak tanya soalan banyak banyak pun saya tak kisah dan saya sedia menjawab sehingga korang faham. Asalkan korang faham situasi saya.

Korang boleh tengok jenis kain yang korang berkenan dan cepat cepat wassup/wechat/sms sy tanya pasal pelikat pants okey..Diingatkan sekali lagi pre order nih dibuka sehingga Jumaat nih. Kemudian kami akan proceed kepada tailor untuk siapkan semua order.

10 ulasan:

  1. waaaa bestnyer... teringin nyer akak nk mengoder tp akak kene tunggu gaji lah minggu dpn... tp kene tanya dulu laki akak dia nk tak...

    BalasPadam
  2. memang mendapat permintaan tinggi kan seluar pelikat ni :)

    BalasPadam
  3. cantik. tp husben bkn nak pakai pun kalau beli. adeh...

    BalasPadam
  4. Bkerja sambilan dgn bniaga mmg kna arrange msa sebaiknya...sbb ad tgjawab len yg mnnt.. :)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak mie, nak tengok contoh seluarnya? yang macam johan rajalawak selalu pakai tu ke?

    BalasPadam
  6. 5amai org guna seluar ni kan.. artis2 ramai sgt.. nmpak cam selesa

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.