Memperkenalkan Muhammad Izz'addin

Assalamualaikum...

Terima kasih kepada kawan kawan yang ucapkan tahniah di atas kehadiran baru dalam famili ai semalam. Sejujur ai happy giler sebab merasa jugak dapat baby boy. Syukur sangat..

Tapi kawan kawan jangan salah faham ye. Baby tuh bukan anak ai tau tapi anak buah sulung ai..Anak adik ai yang kahwin bulan Mac tahun lepas...Sepatutnya due adik ai 31.12.2013 tapi anak dia  baru nak tengok dunia semalam.

Ai belum ada rezeki nak pregnant. Kalau ada laju laju dah share dengan korang..hehehe..Entry semalam saja bikin kawan kawan tertanya tanya anak siapa lah nih kan...hehehe...Sorry bikin korang tertanya tanya aje..Dengan hati yang gumbiranya ai memperkenalkan Muhammad Izz'addin bin Izwan. Doakan Baby Izz'addin discharge hari nih ye. Semalam tak boleh discharge sebab ada kuning kat bahagian muka...Korang doakan kesihatan baby Izz ye

22 comments:

  1. Terkojut kakak tau Mimie. Ingatkan adik pada dua anak dara comel Mimie tau.

    Tahniah dpt anak buah baru:)

    BalasPadam
  2. alo-alo tomeynya baby Muhammad Izz'addin
    payah nak sebut tu =)

    tak apa, ada rezeki tu nanti
    tengok orang semua ada baby
    saya pun rasa macam nak aje =)

    hehe...dua pun tak boleh handle
    ada hati tu

    BalasPadam
  3. Comelnye bby u ni mimi...tembam...bape kg ni? Nmpk mcm smangat je...

    BalasPadam
  4. welcome to world baby~
    nak baby jugak! gegirl pulak.. hehe

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak mie. comelnya anak buah. muka izz ni manja la! semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. in shaa Allah :)

    BalasPadam
  6. nak jugak.. tahniah.
    kim salam kat adik ummi ye .ckap kat dia saya ucap tahniah

    BalasPadam
  7. comellll!cantik nama dia..semoga menjadi anak yg soleh bila besar nanti..aminn.. :D

    BalasPadam
  8. alahai comelnya..teringat anak sy masa baru lahir dulu

    BalasPadam
  9. comelnya.Tahniah untuk adik akak dapat baby :)

    BalasPadam
  10. Comel sangat , berat dia berapa ye ummi? Semangat je tengok . Selamat lahir ke dunia ye sayang =D

    BalasPadam
  11. huhu...entry bikin saspen..
    tulah curious juga sebab takde "tanda2" mimi mengandung di blog, haha..
    btw...tahniah buat mak sedara si comel ni

    BalasPadam
  12. Baby kuning yer..moga izz cepat discharge yer.....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..