Sabtu, 18 Januari 2014

Marathon drama di Astro

Malam tadi marathon tengok drama kat Astro..Tak boleh tidur gara gara bersin selsema dan badan panas. Dah mula nak rasa demam..

So malam tadi tengok Projek Memikat Suami lepas tuh tengok Beranak Dalam Kubur. Before this tak pernah tengok sebab dalam kepala otak dah set drama nih dari mula hantu dah keluar. Tapi semalam tengok tak jugak keluar hantu kan. Dengan riak saya decide ala tajuk drama bikin gempak aje nak menakutkan daku yang memang sedia penakut nih...Sekali hamek ngko..Dah kenapa ngko mekap si Kila Fairy macam tuh. Memang tanjat tengok muka dia yang dah jadi hantu...Mata daku nih pulak gatal miang miang duk jeling jeling lagi nak tengok muka hantu tuh...Adoi gila babeng hantu dia. Menakutkan betul..Wei macam manalah pelakon lain tuh leh ngadap muka hantu pelesu. Kalau saya kompom patplohnam jam pengsan...

Sampai tak tahan nak terkucil dibuatnya. Terus masuk toilet buang hajat..Cuci muka semua pakai krim malam. Keluar bilik drama hantu dah habis..Hahaha...Lega aku nok...Dah lah laki dan anak anak dah berdengkur..Tinggallah sorang sorang bijik mata terkebil kebil tak boleh tidur..Nak buang rasa takut terus tukar channel lain. Tengok the day after tomorrow...Tenang sikit kepala otak nih...Hilang dah rasa takut. Acaner nak buat dah memang manusia bernama Mimi nih penakut orangnya. Tapi ada masa kena berani jugak kan...Kalau takut sangat "benda" tuh lagi suka lah kan....

9 ulasan:

  1. Salam sabtu...
    samalah kita semalam layan tv sorang2...anak2 dan hubby dah lama berdengkur..hehe

    BalasPadam
  2. kalau saya, memang tak akan tengok cite gitu
    kira sama jugalah penakut! hehe
    lagilah kalau seseorang, ampun! =)

    BalasPadam
  3. Hehe... Sy lpas khwin pun jadi penakut gak.. Nape ntah..

    BalasPadam
  4. Hehe... Sy lpas khwin pun jadi penakut gak.. Nape ntah..

    BalasPadam
  5. haa..sama la kita kak penakut jgn ckp..tp kdg2 terpaksa beranikan diri sbb keadaan yg memaksa..haha..semlm nk tgk penanggal tp xjd..kihkih

    BalasPadam
  6. nory suka tgk citer hantu, tapi penakutt ya rabbi...lepas tu mulalah nak gi toilet pon kejut Abi tengah tidur...hehehhee

    BalasPadam
  7. terpaksa beranikan diri bila sorang2 ni..

    BalasPadam
  8. la, dah kenape akka gi tengok drama tu.. memang seremmm.. hihihi..

    BalasPadam
  9. umah kak ina dda astro.. so, xleh nak tgk cite best2 hihii

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.