Hasil shopping guna baucer RM100 Zalora Malaysia

Hasil shopping guna baucer RM100 Zalora Malaysia. Agak lamabt terima baucer tuh sebab ada masalah teknikal yang berlaku. Alhamdulillah minggu lepas dah settle.

Nih lah hasil shopping kat Zalora Malaysia..Bagpack kaler merah hitam tuh incik hubby punya. Dia pilih sendiri beg tuh..Pada mulanya ai nak belikan dia sandal tapi ada aje yang tak berkenan kat bijik mata dia..Last last suruh dia pilih apa dia nak..Senang cerita...

Ai pulak beli handbag dan flat shoe. Lama jugak nak memilih...Buntu jugak nak pilih apa. Last last ai pilih beg dan kasut..Senang cerita kan..Servis Zalora Malaysia memang terbaik dan cepat..Suka suka suka...

11 comments:

  1. js lum pandai shopping online...kot2 nti terover plak bila dh tau hehe

    BalasPadam
  2. kasut tu...cantiknya!
    saya tak pernha lagi shopping di zalora
    belum sampai seru =)

    BalasPadam
  3. walau pun aritu banyak orang komplen pasal zalora kan.. diorang dah improve service dia.. bagus lah..

    BalasPadam
  4. wahh..voucher RM100 tu.bestnya shopping zalora.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak. lawanya! geram tengok backpack tu :)

    BalasPadam
  6. aduhai.. ni yang jeles ni.. kasut tu purple.. hihihi

    BalasPadam
  7. peningkan nak memilih... kalo tau kita amik cash.. hihi.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..