Jumaat, 17 Januari 2014

Hadiah Hari Lahir

Assalamualaikum..

Semalam saya jemput adik no 3 dari KTM Seremban. Balik bercuti sampai Selasa depan...

Sampai rumah mama adik saya bagi hadiah hari lahir..Dapat dua hadiah. Satu besar satu kecik. Syukur sebab dapat adik yang memahami saya tau. Cuba korang teka apa yang adik saya bagi..

12 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie. bestnya hadiah. hehe taktahu nak teka apa. bagi lah tau kita. hehehe

    BalasPadam
  2. bestnya dpt hadiah..dpt buku kot hadiah tu..hihi

    BalasPadam
  3. Best yaa dapat hadiah birthday. Sorry haritu tak sempat nak wish birthday Ummi. huhu . Happy birthday yaa.

    psst : Nak teka boleh? Baju kut. ngeee ~ :D

    BalasPadam
  4. Wah..dpt hdiah....1 baju/kain psg..1 lg Ap ek...eerrr..handbag?ntah..huhuhu

    BalasPadam
  5. sy pon tak tahu. hehehe.
    best la dapat hadiah kan..

    BalasPadam
  6. wah seronoknya dapat hadiah
    saya pun walau dah "tua"
    excited teramat bila dapat hadiah! =)

    BalasPadam
  7. wah seronoknya dapat hadiah
    saya pun walau dah "tua"
    excited teramat bila dapat hadiah! =)

    BalasPadam
  8. dari saiz nampak mcm buku jer...
    Bila dapat hadiah ni, rasa macam dihargai aje kan?

    BalasPadam
  9. Bestnya dpt hadiah. Apalah agaknya ya. Teka betul dpt hadiah tak ;)

    BalasPadam
  10. rasa best je dapat hadiah dari yang tersayang.. adik beradik :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.