Jumaat, 3 Januari 2014

Ephyra kotak ke 2 dah sampai

Assalamualaikum...

Yeayyy Ephyra kotak ke 2 dah sampai pagi tadi..Dapat je terus minum..hahaha...Pastu siap bagi kawan opis taste sket..Hahaha..Tak sabar nak tengok result consume Ephyra sebulan nih..Kawan kawan yang nak dapatkan Ephyra dengan harga kasih sayang bushuk masham boleh terjah blog kak ina a.k.a IntaNBerliaN atau pm kak ina kat fb dia personal..

14 ulasan:

  1. wah kali kdeua dah tu..

    cntik blog..comel gituuu.

    BalasPadam
  2. hehee...alhamdulillah sy dah guna dlm seminggu dah dpt kesan...nanti sy publish dalam blog sy..tak sempat nak publish sebab nak exam..:)

    BalasPadam
  3. wah ber expyra laa... lama tak mai cni blog dah wajah baru
    err.. mimi nnt letak link baru kat g+ tuu..akak sll g ke link yg salah link lama tuu..hihi

    BalasPadam
  4. rasa macam nak try je. kena contact kak intan ni ^ ^

    BalasPadam
  5. best sangat Ephyra ni kan kak..rasa oren dan kebaikannya banyak :)

    BalasPadam
  6. nak ber ephyra gakk! tapi tgh minum ESP shaklee.. tunggu hbs dulu

    BalasPadam
  7. ramai dah berephyrra.. mkin ramai la blogger comei pas ni.. :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah.. semoga cepat nampak hasilnya nanti.. k

    BalasPadam
  9. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak mie. in shaa Allah, nak cuba. tapi tnggu 7 bulan ke atas. heeeeeee

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah, akka dah melangkah ke kotak ke dua ye.. Ros masih kotak pertama :)

    BalasPadam
  12. Wah..akak berephyra jgk yer...kita tgk redult ye nnt... ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.