Eh eh bertukar lagi lah (^_^)

Assalamualaikum...

Baru berkesempatan nak bukak blog...huhuhu...Bila bukak blog tengok tengok eh eh header dengan footer dah bertukar baru lah...Cantik..Thanks Fiza...

15 comments:

  1. serius cantik!
    next time saya nak suruh dia juga buatkan =)

    BalasPadam
  2. Cantiklah umah baru ni. Rasa mcm nak tukar cat umah juga lah.

    BalasPadam
  3. mmg betul2 pinkish r ummi aina n auni nih.... heheh

    btw.. thniah kak dpt adiah tdung dr kak ina... comey...

    BalasPadam
  4. ptt la niesa perasan tgk header mcm lain je..cantik la kak mimi!footer pun cantik!comell sgt...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak mie. sheila baru buka blog kak mie rini. lawa gila. suka tengok. nampak fresh sangat background dengan header tu. heeeeeeeeee :)

    BalasPadam
  6. memang cantik kak , blog wajah baru kak ni...

    BalasPadam
  7. Eh...tukar lg.hihi....tetap nmpk cantik dh...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..