Jumaat, 10 Januari 2014

CPUV - Taylor's Phase 2

Beberapa hari nih ai ceraikan Nuffnang tau...Takde masa nak check akaun Nuffnang bagai. Malam nuh baru berkesempatan nak check..Nak check UV blog kan..Pastu check eranings kan...Sekali tengok eh eh ada seketul CPUV la..Anak sulung untuk blog baru tahun 2014 nih..Taylor's Phase 2...Ai tak berapa nampak iklan nih kat blog...Sebab bajet busy sampai takde masa nak jenguk blog..Bukak pun kat henpon je tuh pun kejap kejap...

Terima kasih Nuffnang sebab bagi CPUV sulung untuk blog pink army den nih hah...Terharu touching plus plus u know.Kawan kawan yang nampak iklan tuh kat blog ai jangan segan silu malu malu meow meow nak klik dan terjah isipadu iklan Taylor's tuh ye...


CPUV #1 Taylor's Phase 2

13 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.