Celik mata aje nak tengok Hi 5

Anak anak dara saya bangun pagi paksa bukak tv nak tengok Hi 5...Bila dah bukak kemain mengadap tengok tv depan depan. Banyak.kali tegur jangan tengok tv depan depan tak dipedulikan.

Actually bagus jugak saya dedahkan diorang dengan rancangan macam nih..Sambil menyanyi Aina dan Auni belajar sebut beberapa perkataan bahasa Inggeris..Contoh macam down, love dan banyak lagi lah...Aina dan Auni suka ikut menari. Saya ada rakam video diorang menari tuh tapi tak berkesempatan nak upload kat youtube dan masuk dalam blog. Nanti ada masa saya buatlah...

Nota kaki*Kalau korang perasan dah 2,3 entry saya guna SAYA dah tak guna AI lagi. Saja nak buat perubahan tapi tak bolehlah..Nak juga guna SAYA...Lg best kot...

18 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie, mak dengan adik bongsu sheila pun suka tengok hi5 ni. hehehe

    BalasPadam
  2. ada lagi rancangan ni ye
    bagus juga bagi pendedahan gitu =)

    BalasPadam
  3. Niesa pun suka tgk Hi5 tapi yg lama2 dulu la..hihi...bagus rancangan ni boleh buat blaja... :)
    Perasan jugak kak mimi seblm ni bahasakan diri ai dah tuka saya..hehe

    BalasPadam
  4. Saya lg best..
    Rancangan bgs...smbil nyanyi smbil bljr..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum kak. terima kasih kirimkan doa buat husband Ros,,,. seminggu tak ke sini, banyak perubahan blog akak ni.. Cantik!

    BalasPadam
  6. samalah mcm ank dara saya tngk hi5 ni je otomatik mnari dpn tv

    BalasPadam
  7. bebudak memang ramai suka hi 5 kan.. sebab macam ceria je yg jadi pengacara pun..

    BalasPadam
  8. kadang² kena pilih show yang menarik dan bagus untuk budak²..sambil tengok sambil belajar :)

    BalasPadam
  9. Eeeh ada lg prigram nie...igtkan dh xde...hi 5...btul, anak anak kcik boleh blajar english dengan santai...

    BalasPadam
  10. bagus la kan kak.. menarik minat anak2 dgn pembelajaran gini

    BalasPadam
  11. ank2 akak dok sbk nk tgk 611. hari2. phening!!!

    BalasPadam
  12. Jom menari menyanyi sama2x...hi5 ni byk dia ajar..ok la tu

    BalasPadam
  13. budak2 mmg suka tengok tv dekat2 kot. baru puas hati. hehehe.

    BalasPadam
  14. Sambil menari, sambil belajar... dua dalam satu :)
    saya pun suka guna saya... hihihi

    BalasPadam
  15. lps baca entry ni hari tu, trus kak ina dwnload.. hihii

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..