Jumaat, 3 Januari 2014

Blog dah berwajah baru

Yeayyy blog ai dah berwajah baru. Tema blog kali nih ialah army. Disebabkan ai nih bini askar kan so untuk menaikkan semangat ketenteraan ai pilih tema army. Yang penting kaler pink tetap di hati. Blog nih 90% siap ada sikit aje lagi nak touch up..

So apa pendapat korang dengan blog baru ai nih? Ok ke tak? Komen ikhlas tau...

24 ulasan:

  1. style sangatt kak! ida suka sbb pink!! hehhehehe

    BalasPadam
  2. saya dah perasan sejak semalam
    cantik, nampak unik
    paling manarik header tu
    saya suka =)

    BalasPadam
  3. loading cepat - saya suka!!

    warna ceria..warna pink - anak dara saya suka!!

    kesimpulannya saya puas hati..hahaha

    BalasPadam
  4. Wahh..comel corak askar tapi kaler pink..jambu2..hehe

    BalasPadam
  5. cantik. blog sy jugak yang berwajah lama.huhuhu.

    BalasPadam
  6. wah dh berwajah baru ye MP
    js gak msh camtu jer hehe..
    hrp2 js pun bersemangat baru utk berblog^^

    BalasPadam
  7. Semangat askar berhati pink ni kak..Hopefully dengan komen nanti kita boleh tgk ape yg xok dan boleh ubah apa patut kan :)

    BTW,fiza dah promote blog akak untuk kategori kecantikan.

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-cantik.html

    BalasPadam
  8. baru tau kak mimi bini askar..hehe..tp niesa lg suka tgk blog lama kak mimi..yg dkat footer tu cantik..hee..

    BalasPadam
  9. Terkejut masuk blog ni.
    Cantik sangat. Memang terbaik.
    Paling suka header tu. :)

    BalasPadam
  10. @Azhafizah Md Nortuh la fiza...akak memg sure blog akak yg fiza wat nih...thanks a lot fiza..memg cantik..nak nak akak the header dah bertukar...hasil tgn fiza buat akak kagum...

    BalasPadam
  11. army pink!! like 1000kali! hehehe

    sumpah cantik kak!!

    BalasPadam
  12. jijah tahu sape yg buat ni.. mrs fiza pinkholic kan.. hahaha blog jijah pon masih tak bertukar lagi sbb cantik sgt fiza buat..hehe

    BalasPadam
  13. mimi, header tema baru ni cantik. Blh gambrkn si penulis blog yg brhati lembut bagaikn warna pink juga jiwa kental seorang army man.

    BalasPadam
  14. Berkenan sangat2...ooooo Fiza yg buatkan yek...sama2 kita ni hati pink..he he..

    BalasPadam
  15. singgah BW. :) cantik design blog ini.. comel je kaler pink.

    BalasPadam
  16. mmg cntik... hehe... cuma background tu kan.. sama dengan sehelai baju tshirt muslimah pink saya... ala2 tentera gtu.. hehe

    BalasPadam
  17. cntik. design ala ala bju celoreng baru army kan. hihi.. tgk msa kt dataran merdeka hari tu

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum kak mie. stylo la skrg kak mie punya blog. makin lawa. hehehe

    BalasPadam
  19. eee nicenya. kita suka pink2. hihi BW dan follow di sini :) salam perkenalan :)

    BalasPadam
  20. bagi Ros, memang cantik kak.. nampak fresh je bila datang blog akak ni :)

    BalasPadam
  21. Meriah gitu haaa...best2x..tp mgkn nmpk serabut cikit la sbb coreng2x tu kn.hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.