Auni dah free diapers

Assalamualaikum...

Alhamdulillah 07.01.2014 ari tuh Auni free diapers sepenuhnya..Masa nih Auni berusia 2 tahun 9 bulan 2 hari..Sebelum nih ada jugak tak bagi dia pakai diapers kan..Lagipun dah besar kan elok sangat ajar dia tak pakai diapers lagi...Hari nih masuk tiga hari Auni free diapers.

Peringkat permulaan memang dia ada terkucil kat seluar kecik dia tapi sikit jela...Mungkin tak tahan..Bila nampak dia pegang pegang dia punya tuh cepat cepat bawak dia pergi toilet. Takpun ai akan kerap tanya dan ingatkan Auni untuk shi shi...Nampaknya Auni tak pakai diapers awal dari kakak dia Aina. Aina dulu genap 3 tahun terus tak pakai diapers. Ai pun target Auni umur 3 tahun dah tak pakai diapers tapi Alhamdulillah Auni cepat sikit...Eksited tau bila anak dah tak pakai diapers lagi...

14 comments:

  1. tahniah auni..!!

    mak pun eksaited..dah tak payah beli diapers lepas ni kan..hehe..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie. alhamdullilah. bestnya anak2 kak mie dah tak pakai diapers. senang kerja maknya kan. alhamdullilah :)

    BalasPadam
  3. Wah bagus lah tu , Auni bebas tanpa diapers :D

    BalasPadam
  4. wah cepat auni dah tak pakai diaper
    afif dulu pun umur 3 tahun dah tak pakai diaper
    aisy ni belum boleh lagi

    BalasPadam
  5. Tahniah. Faiqah msih lagi x sedia nk free diapers.

    BalasPadam
  6. Sebenarnya kita pun nak kena rajin kalau nak bagi anak cepat free diapers.

    Comelnya dia:)

    BalasPadam
  7. free diapers!sedikit sebyk boleh la kurang kan belanja utk diapers plak kan?jimat2.. :)

    BalasPadam
  8. wahhh best2 untunglah mama pasni.. jimat beli drypers kan

    BalasPadam
  9. tahniah auni. jimat duit pampers. hihi
    morning mimie

    BalasPadam
  10. kalau kak pun excited...
    free aaa duit diapers

    BalasPadam
  11. yeayy!
    1 kejayaan besar buat auni..congrats ye

    BalasPadam
  12. tahniah Auni.. wah bagusnya.. ummi dah boleh jimat duit pampers kan :)

    BalasPadam
  13. Cayala auni....big clap utk dia.... ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..