Aktiviti hari Ahad

Assalamualaikum...

Hari nih lambat update blog sebab ada aje yang buat ai busy ngalahkan retis..miahahaha...

Hari nih bangun pagi buat sarapan cikodok ikan bilis dan milo o untuk incik hubby dan anak anak..Sebelum buat sarapan ai minum Ephyra dulu..Sarapan ai di pagi hari...

Lepas siapkan sarapan rushing pulak bersiap nak COD Azza's Cold Powder kat Aeon Seremban 2 dan Petronas Seremban 2. Lepas dah COD bedak sejuk terus balik rumah siapkan anak anak dan diri sendiri nak pergi KL singgah kedai kak Azza nak ambik stok bedak sejuk. Korang bayangkan incik hubby ai dah ambik stok bedak sejuk hari Jumaat..Dah siap jual kat saudara mara lepas tuh packing untuk yang order thru pos..Sekali tengok stok tinggal dua botol..Bagitahu incik hubby stok tinggal dua botol dan terus kitorang decide nak ambik stok...Alhamdulillah perjalanan nak ke kedai kak Azza berjalan dengan lancar..

Lepas settle kat KL terus balik rumah. Masak untuk incik hubby dan anak anak..Ai makan lebihan cikodok ikan bilis pagi tadi..Erkkk Alhamdulillah kenyang. Penangan Ephyra punya pasal makan sikit pun kenyang..Dah siap masak duduk layan instagram pulak sementara tunggu pukul 5 petang nak pick up kek cheese leleh yang ai order kat Aeon Seremban 2. Adik yang 2nd tuh mengidam nak makan kek cheese leleh..Sementara dia tengah tunggu time nak bersalin baik tunaikan apa dia nak nanti taklah kempunan kan..

Settle semua aktiviti..Malam adalah masa untuk beristirehat..Sekejap aje pun ai rehat. Kang sambung kerja nak lipat baju dan sediakan barang anak anak untuk esok kan...Memang busy day hari nih. Yang ai pelik ai tak rasa penat dan letih pun..Apakah sebab penangan Ephyra? Tungguuuuuuu testimoni after habiskan kotak.ke 2 nih ye..hahaha...

13 comments:

  1. dahsyat tenaga tu...hehe
    part cheese leleh tu
    buat air liur saya meleleh juga...hehe

    BalasPadam
  2. cheese... nyum2.. mmg tak thn nafsu tgk cheese cake... huhu

    BalasPadam
  3. alhamdulillah. sihat bertenaga kan.
    baru la tak terasa bila terkejar ke sana ke mari. hihi.
    good luck dear :-)

    BalasPadam
  4. lawanyeeeeeee azza... sejuk tgok die ... ;))

    BalasPadam
  5. nanti nak try lah jugak..leh cod area sini je kan kak..nak try jugak cheese leleh tu..lately dah malas nak membuat..

    BalasPadam
  6. kakkk...nak repeat order bedak boleh? dh habis dh sebotol...

    BalasPadam
  7. alhamdulillah... moga murah rezeki lagi ye... byk org order ye

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak mie. muka berserinya! huwaaaaaaaaa azza comel disamping kak mie :)

    BalasPadam
  9. wah.. bestnya dapat jumpa kak Azza.. ada baca kat ig dah :)

    BalasPadam
  10. Meleleh abis dh cake ye tu.huhuhu...jmpe azza..bgus ye bisnes...nice la kak..all the best yer..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..