Aktiviti di hari Ahad

Semalammmmmm saya keluar rumah bawak Auni...Aina tidur so dia tinggal dengan abi dia kat rumah...Saya nak bank in duit pelikat pants yang orang order...

Lepas tuh pergi Centrepoint Seremban sebab nak jumpa customer order bedak sejuk....Sementara nak tunggu tuh Auni dah merengek rengek ajak masuk Centrepoint...Bawak jelah kan...Hajat hati nak pergi Parkson belikan baju Aina dan Auni tapi tak jadi sebab Auni asyik menangis...Nak tahu sebab apa menangis??Sebelum masuk Parkson ada kat side tepi tuh ada tempat khas untuk kanak kanak main....Auni kalau dah nampak semua tuh memang meroyan weii...Sabar ajelah kan...


Auni main car yang guna remote control...So, ummi dia jadi mangsa kena gerakkan kereta tuh ke kiri kanan gostan go head...hahaha....






Lepas tuh dapat wassup customer cakap jumpa dekat Giant Senawang pulak...So, saya rushing lah pergi Giant Senawang....Sementara tunggu dia sampai saya singgah MPH...So sempat la grab buku warna dan pensil warna untuk Aina dan Auni...Untuk ummi pun ada jugak...Saya beli novel lah apa lagi.....



The Wedding Breaker a.k.a Ariana Rose yang tengah meletup boom boom bang sekarang nih...Jenis tak menyabar tunggu next episode saya beli jugak...Sekarang baca part persiapan pertunangan Tengku Adam dan Ariana Rose..In Shaa Allah hari nih boleh habis kotttt.....Kot la kan....

Terisi jugak hari Ahad saya kan..Kalau tak memang duduk kat rumah terperap ajelah Kak Jemah nih...hehehe..

10 comments:

  1. lama sangat tak baca novel. pasal sebelum ni pernah kerja jd editor..muak gila membaca. rasa nak muntah baca..sekarng jd pemals nak membaca.

    BalasPadam
  2. Prnh gak.bawa faiqah nek.kete tu.. Tak nk turundia... Hehe

    BalasPadam
  3. bebudak camtulah
    ada aje yang dia nak mengepau kita
    hehe =)
    saya dah lama tak baca dan beli novel =)

    BalasPadam
  4. wah seronoklah dapat main kereta tun.. Nak main jugak, boleh?.. hikhik..
    Memang tengah meletop cerita tu sekali dengan novel dia tu.. tapi, ros tak ikut sangat cerita ni. ikut gitu-gitu je..

    BalasPadam
  5. budak budak kalau dah nampak keta remote tu mmg teringin sangatlah nak mainnya PU...tak hirau dah mak dia nak beli bedak sejuk ke apa hehe..
    Oh sempat lagi beli novel yeh...

    BalasPadam
  6. budak budak katakan hihi. adik saya pun juga gitu, meroyan kalau pi. ohhmaii itu ariana rose kan. teringan sgt nak beli tapi xmenyemppat. hahaii.

    BalasPadam
  7. Aina jugak kna tinggal sbb tido.hihi.klu x join nenanges la nak men jgk..sabar jela..novel...lama x ke kdai buku..nnt nk pegi jgkla...

    BalasPadam
  8. Aina jugak kna tinggal sbb tido.hihi.klu x join nenanges la nak men jgk..sabar jela..novel...lama x ke kdai buku..nnt nk pegi jgkla...

    BalasPadam
  9. anak anak kalau nmpak kereta atau mainan mesti nak main kan. layan kan je .hihi

    bila tamatnya erkk

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..