"Ummi..Ummi aaaayaannnggg Ummi"

Hari nih balik kerja macam biasa jemput anak anak kat taska..Sampai rumah bergegas solat Asar..Pastu, duk baring baring jap dengan Auni kat ruang tamu..Nak lepaskan penat jap kan..

Auni yang baring kat sebelah ai tiba tiba panggil "Ummi..Ummi...Aaaayaannnggg Ummi" pastu terus peluk ai..Huhuhu..Sungguh terharu beb..Auni belajar lagi benda baru kat taska hari nih..Alhamdulillah syukurrr...Touching ai kejap..Harap harap apa yang dia buat sekarang akan kekal sampai bila bila walaupun dia dah makin dewasa.

12 comments:

  1. Mimi..kalau anak pompuan boleh la manja2 sampai besar..kalau anak lelaki bila dah besar je diorang segan..nak cakap sayang ibu pun segan sangat2..geram je..he he.. cantiknyeeeeee template blog awak sekarang ni...ceriaaaa :)

    BalasPadam
  2. touching kalau anak datang tetiba peluk cium gitu.. huhu

    BalasPadam
  3. tu yang buat lemah kepala lutut kan

    p/s - suka tengok new look blog ni. nampak fresh =)

    BalasPadam
  4. wah, wajah baru... ingat salah masuk umah tadi.. hihii

    kak ina pun xsabar nak tgk perkembangan positif lagi kat mimie ;-)

    BalasPadam
  5. sama la Faiqah masa 1st day hntr dia ke pngasuh 2014... hehe.. bru brp jam je tu tggl...

    BalasPadam
  6. so sweet la..syokkan bila anak anak buat mcm tu.. doakan saya ye..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum kak mie. alahhh comelnya anak!

    BalasPadam
  8. So sweet auni...Syifa hari2 ucap perkataan tue...walaupun masih still pelat..sikit..

    BalasPadam
  9. Semakin hari semakin bijak...dpt idea bru kat taska...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..