Isnin, 30 Disember 2013

Yeayyy!! Kasut order dari Zalora Malaysia dah sampai

Assalamualaikum...

Ingat tak kat entry sebelum nih ai share pasal order kasut kat Zalora guna baucer RM50 tuh..Alhamdulillah kasut tuh dah pun selamat sampai kat tangan ai pagi tadi...100% puas hati dengan condition kasut tuh...

Apa yang ai nak puji Zalora nih ialah servisnya yang pantas dan terbaik..Siap sertakan sekali plastik poslaju dan borang poslaju untuk return barang kalau tak puas hati..So far, ai puas hati. Dapat kasut tadi terus ai ngetest pakai..Hahahaha..Daku tinggi persis model..Kemain tinggi. Yang penting kasut tuh ringan dan best dipakai. Tapi nak pakai time jalan dengan incik hubby kirim salam lah kan...Memang tak lah..
Lepas nih boleh shopping lagi kat Zalora Malaysia sebab ada dua baucer disertakan sekali..Satu diskaun 10% satu lagi diskaun RM25.00. Lepas nih nak beli kasut lain pulak..Banyak kasut boleh tukar tukarkan taklah pakai kasut yang sama tiap tiap hari..


Saiz 40 atau 8....Kaki ai memang gabak..miahaha


Pandangan dari sudut tepi...Tinggi tak??

24 ulasan:

  1. Auwww! tingginye~ tapi tinggi2 pun kalau ringan best je pakai. kan? :)

    BalasPadam
  2. wah wedges... simple tapi cantik :-)

    hotlink n inti

    BalasPadam
  3. cantiklah! =)
    tapi saya tak ada keberanian
    pakai tinggi2 ni
    penah terjelepuk, sampai sekarang tak pakai dah =)

    BalasPadam
  4. wau! tanteknya kasut..hehe..pasni da pecaya la ngn zalora nie..

    BalasPadam
  5. wahhh shopping online ye... hehe

    lama dah xpakai kasut tinggi.. cam terfobia sket.. selalu terpeleottt... ngeeeee~

    BalasPadam
  6. oitt mimy..org kecik rupanya pakai saiz 40...sama saiz dgn lin..uwaaa..jelesss

    BalasPadam
  7. teringin nk cuba beli tpi tkut pun ada... sbb kut2 slh saiz..

    BalasPadam
  8. comey wedges tu... dah lma mengidam nk shopping kt situ...

    BalasPadam
  9. boleh tahan tinggi nyer ek... 40 tuh bkn sais 9 ke dik? akak jenis tak minat beli kst online or kt katalog... sbb kaki akak jns beso, nk kene try jgk selesa or tidak

    BalasPadam
  10. lawa kasutnya kak..
    sy kalau kasut tinggi2 camtu, tak lah nak pakai selalu.. sakit kaki..haha

    BalasPadam
  11. wowwww cantik kak... wedges kan..suka jugak!

    BalasPadam
  12. tingginyaa.tapi kalau tinggi wedges ok lagi kan.. jgn yg halus tu. hey lame dah tak pakai heels. hihihihi

    BalasPadam
  13. wak..berjalan umpama model gitu yer mimi..

    BalasPadam
  14. Wah! Cantik.. Mieza setakat ni kalau shopping kasut kat Zalora just shopping flat shoes or sandal jer.. Nak beli wedges cani semua tinggi2 sangat.. Kalau ada yang 1 inch boleh lagi pakai.. Tapi semua lebih dari 1 inch... Huhu.. Tapi memang cantiklah wedges ni sis.. Simple yet nice! ^_~
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  15. tinggi bagi kak tu mimi. kalau kak yang sarung, alamat sapu minyak memanjanglah..
    kaki tak mampu nak tanggung berat badan, huhu..

    BalasPadam
  16. Myra penah beli kasut dari Zalora, sedap pakai :D

    BalasPadam
  17. cantik!sedap sikit pakai kasut tinggi kalau ringan..

    BalasPadam
  18. selamat berwedges.. hihi
    nanpak tingginya leh tahan tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.