Ahad, 22 Disember 2013

WHOHAA.COM - Kumpul points dan redeem barang

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu korang..Apa plan korang hari nih..Hari nih ai kena singgah Mydin Seremban 2 nak cod bedak sejuk dan ambik cheese cake meleleh yang ai order..Lepas tuh rushing balik PD jap nak hantar barang pakcik ai..Sebelum pergi harus kemas rumah apa yang patutkan...

Ok stop merepek..Hari nih ai nak kenalkan korang satu laman web yang super awesome lagi gempakkk..Rasanya ramai masih tak tahu pasal web nih..Ada yang dah tahu bagus..Ai berani katakan yang korang sukakan kumpul points pastu redeem barang yang korang suka..Siapa tak suka kan..Kerja senang aje kot..Jawab soalan dapat points pastu kumpul sampai korang dapat redeem barang yang korang nak..

Pernah dengar WHOHAA.COM? Laman web nih merupakan web yang mengumpulkan pelbagai iklan tentang produk kecantikan, pelancongan, automotif, agensi agensi kerajaan, perbankan, kraf dan banyakkkk lagi lah..Semuaaaa ada kat sini...Korang just klik je iklan yang korang nak jawab survey tuh..Tengok dengan teliti, jawab dan korang dah dapat points..

Bila dah dapat points korang tengok barang barang kat bahagian redeem tuh..Let say korang nak redeem Samsung Galaxy Camera tuh..Korang klik aje..If points korang dah cecah 190000 baru boleh redeem..Tak cecah 190000 jangan nak mengada pergi redeem..hahaha..Selain tuh korang boleh redeem baucer dari Jusco, KFC dan macam macam lagi lah..Sekarang punya masa kan semua barang naik kan..Hah nih lah satu cara korang boleh dapatkan baucer free dan boleh save kan duit korang kan...

Hahhh..mesti dah suka lah tuh..Tak sabar nak register la tuh..huhuhu...Ok kalau korang suka dan nak join korang klik nih ---> REGISTER

Ai berani jaminlah korang mesti meroyan punya...Hari hari mesti nak bukak sebab nak jawab survey dan kumpul points..Kat mana mana saja korang boleh jawab tau..Tak kira masa tak kira tempat..Hah apa tunggu lagi meh register cepat..Free je pun nak register...Rugi tau kalau tak register...

FREE REGISTER WHOHAA.COM

10 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.