Wacana Isu Isu Munakahat " Kecurangan dalam rumahtangga"

Assalamualaikum...

Sorry ye kawan kawan sebab hari nih lambat bersiaran sebab ai menghadiri wacana yang boleh dikatakan best la di Institut Latihan Islam Malaysia (ILIM) Bangi.

Bab bab rumahtangga ai memang suka. Sebab apa? Sebab boleh tambah ilmu dan pengetahuan rumahtangga kan..Perbaiki mana yang kurang..Serius ai katakan walaupun dah berkahwin 5 tahun 9 bulan tapi masih banyak yang perlu diperbaiki. Jangan rasa kita sebagai isteri atau suami sudah terlalu perfect dan menjalani tanggungjawab dan peranan masing masing dengan sempurna. Sebenarnya kan perkara yang kecil dan remeh tuh kita tak sedar punca berlakunya kecurangan dan konflik dalam rumahtangga tau.

Nanti ai update entry pasal wacana nih..Bagi kumpul semua nota nota dan maklumat dan bagi masa fikir nak susun ayat supaya korang senang dan mudah faham. Kang ai kemain taip berjela jela korang tak paham tak ke haru..Jari jari dah naik lenguh taip panjang korang tak paham...Tunggu tau..

Ok bye...

4 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..