Isnin, 30 Disember 2013

Testimoni Ephyra - Kotak trial

Assalamualaikum...

Sorry koranggggg lambat up entry pasal testimoni Ephyra yang ai consume baru baru nih..Jom baca testimoni ai yang consume Ephyra selama 8 hari nih...

Pic ai kat bawah nih lepas consume Ephyra 8 hari. Tapi bab kecerahan muka tuh jangan korang fikir saya consume Ephyra 8 hari dah cerah ye...No no no...Muka saya cerah sebab saya consume skincare..Luaran dan dalaman kena jaga kan...


Alhamdulillah selama 8 hari ai amalkan Ephyra kesan yang memang sangat sangat buat ai kagum okey...Sekotak Ephyra trial ada 10 sachet..Pada awalnya ai memang dah plan satu sachet satu hari...Tapi untuk dua hari dalam tempoh ai minum Ephyra tuh ai minum sehari dua sachet pagi dan malam...Gelojoh okey tak sabar nak dapat kesan cepat...Alhamdulillah tak sia sia beli Ephyra. Nak nak rasanya sangattttt seeedapppp macam rasa sugus oren...

Selama 8 hari ai minum Ephyra nih ada tiga kesan positif yang ai dapat rasa tau..Sangat suka dengan perubahan yang ai dapat..Antara kesan yang berlaku selama 8 hari ai consume Ephyra ialah :

a) kulit muka lembab - yang nih memang tak dapat disangkal lagi..Kalau duduk duduk rehat kat rumah tuh tangan mesti gatal mesti nak usap usap pipi banyak kali sebab soft dan lembab aje..Terasa kulit macam baby aje..Tapi ai kategori baby tua..hahaha...

b) pembuangan air besar lawas - ai nih memang jenis buang 2,3 hari tau...Kadang kadang memang kena sembelit..Seksa ooo..Macam macam ai makan dan minum nak bagi lawas. Alhamdulillah lepas consume Ephyra nak buang air besar lawas sangat sangat...Hilang terus takut kat sembelit..

c) rambut kurang gugur - Alhamdulillah nih antara masalah yang saya nak selesaikan. Kurangkan masalah rambut gugur..Bohonglah rambut langsung tak gugurkan..Masih ada tapi kuantiti keguguran rambut kuranglah..Kalau tak naik berbulu aje mata ai nih tengok kat lantai rumah rambut bersepah sepah..

Nih antara kesan positif ai dapat bila consume Ephyra selama 8 hari. Nih baru consume yang hok trial tau belum lagi yang premium..Lepas nih sambung premium pulak..

12 ulasan:

  1. memang tengah hot ephyra ni sekarang kan..

    BalasPadam
  2. wahhh mcm bagus la product ni mimi, kesannya dalam masa 8 hari, berbaloii

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah serasi.. ramai yg serasi dengan produk ni kan :D

    BalasPadam
  4. bestnya...teringin gak ni cuba ephyra ni..rambut niesa pn byk gugur..

    BalasPadam
  5. Ephyra akk baru sampai hr ni. Esok leh try

    BalasPadam
  6. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.