Selasa, 17 Disember 2013

Testimoni Ephyra - Dah mula tergoda

Hari nih masa diisi dengan search dan baca testimoni kelebihan dan kebaikan Ephyra produk yang menjadi sebutan masa sekarang nih..

Tipulah kalau cakap ai tak tergoda kan...Opkos tergoda macam disua sua sebijik cheese cake..Melting kot ai baca testimoni pengguna pengguna Ephyra..

Hahaha...Orang lain dah berkotak kotak minum Ephyra...ai? Haremmmmm...In shaa Allah bulan nih baru nak try tuh pun nak try trial punya dulu...Orang lain dah sihat gebus gebas terbabas ai baru terhegeh hegeh nak try..Spesis siput. T_T

Nak tahu sebab apa ai boleh terpengaruh nak try Ephyra nih? Faktor utama ai terpengaruh ialah terbaca testimoni kak ina a.k.a blogger IntaNBerliaN. Kak ina terima kasih sebab berjaya pengaruh saya..tsskkk..Nih faktor utama tau...Highlightkan faktor utama tuh..Hahahaha..

Antara sebab lain ai melonjak lonjak tergedik gedik nak try Ephyra :

a) Sistem penghadaman - ramai cakap nak membuang memang lawas...Okey..Nak try sebab perut ai nih jenis stok sengal..Ada masa hari hari membuang, ada masa dua hari sekali membuang, kadang kadang kena sembelit...Memang sengal tahap gaban..

b) Masalah kulit - Muka memang dah tak kusam lah tapi still ingat muka bajet cun macam retis..Heii tak payah nak perasan ye Mimi..Muka ai jenis yang cepat berpeluh okey...Nak nak T-Zone..Tuh kalau tadah baldi kat muka kompom penuh..Okey tipu! Serius muka cepat berpeluh..Lepas tuh kan pori kat pipi memang jenis terbuka..

c) Rambut - Rasanya bukan ai sorang kot ada masalah rambut gugur nih..Ramaikan..Menyampah betulkan tengok rambut bersepah sepah kat lantai...Stress...

d) Tenaga - Sebagai wanita bekerjaya memang ai perlukan tenaga zahir dan batin..hahaha..Sengall..Bila kerja balik rumah dah penat kan..Mana nak masak, kemas rumah dan layan anak anak..So, memang wajiblah kena makan Ephyra nih..

Sooo, nihlah sebab munasabab ai nak kena amal Ephyra jugak..Eh orang lain nak cantik takkan ai duduk melopong mulut tengok orang lain cantik...Memang taklah...

(Tetiba macam best pulak guna ai ai nih...Nampak kesengalan kat situ? Hahaha)

Ephyra mu tunggu aku beli!

6 ulasan:

  1. Kalaubaca testimoni mereka yg dah guna memang macam bagus Mimi. Cubalah bila dah ok kena buat N3 pulak:)

    BalasPadam
  2. terpengaruh sbb baca entry kak ina yer... hihii.. xpa, nanti mimie dah guna, baru mimie dpt rasa sendiri betapa kebaboommmmmm nya ephyra... hihiii

    tp kene minum byk air masak + elakkan kafein la..

    BalasPadam
  3. kalau kak mimi dh cuba nnti buat la testimoni jgak sbb tertarik baca pasal rambut..niesa pn stress tgk rmbut gugur2 ni..hehe..citer jugak pasal rasa dia nnti eh?hihi..terRequest plak.. ;)

    BalasPadam
  4. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAH SANGAT!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.