Khamis, 26 Disember 2013

Tebaloi import khas dari Sarawak

Alhamdulillah...

Tebaloi dah selamat sampai kat tangan ai...Terima kasih Niesa sebab sudi bagi tebaloi kat akak..Ai dapat 4 bungkus tebaloi, 1 kaler putih, 1 kaler hijau dan 2 kaler kuning. Dah selamat masuk perut pun..Dah share share dengan officemates. Sedap tau rasa tebaloi nih..Macam sagun tau rasa dia..Bezanya tebaloi nih bentuk segi empat dan makan macam keropok..

Lepas nih nak order tebaloi lagi nak letak dalam goodies bag untuk bezday Aina bulan satu nanti..

16 ulasan:

  1. tak pernah dengar dan tak pernah rasa... share lah dengan saya hehe

    BalasPadam
  2. wah nice :D

    join see my giveaway ends midnight

    www.mymomsbest.us

    http://namesherry.com

    ya two giveaway :D

    BalasPadam
  3. Tebaloi?.first time dgr..mcm sedap jer..

    BalasPadam
  4. First time dengar nama makanan ni..macam keropok rupanya ye..

    fiza nak inform,blog akak telah dipromote untuk kategori dakwah.Terima kasih sudi join :)

    http://www.azhafizah.com/2013/12/berdakwah-melalui-penulisan-di-blog.html

    BalasPadam
  5. Tak pernah makan dan jumpa lagi tebaloi ni.. teruk kan..hehee

    BalasPadam
  6. untungnya.. murah rezeki dapat rasa makanan dari jauh..

    BalasPadam
  7. sikit punya lama saya cari blog ni
    rupanya url dah lain ye
    patut asyik appear the url was not found on this server
    kalau tak silap sebelum ni http://www.mimiepinkummi.my/

    lega rasa dah jumpa =)

    BalasPadam
  8. macam sagun rasa die? kaler pull ehh.. sagun kaler putih je.. hehehee

    BalasPadam
  9. penah dgr nama dia tapi tak penah rasa lagi..

    BalasPadam
  10. sedap tak kak?.. kebetulan Ros baru je dapt dari officemate.. baru blikk dari sarawak.. tak buka pun lagi.. Ros dapat yang kuning..

    BalasPadam
  11. wah.. mmg sedap tebaloi ni.. mmg x dpt kt smnnjung ni...

    BalasPadam
  12. bila baca komen byk jugak org xtau pasal tebaloi ni eh..hihi..apa2 nanti wasap tau kak.. :)

    BalasPadam
  13. bila baca komen byk jugak org xtau pasal tebaloi ni eh..hihi..apa2 nanti wasap tau kak.. :)

    BalasPadam
  14. x pernah dgr. ikan tebaloi tu pernah la dengar..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.