Sabtu, 28 Disember 2013

Shopping at Zalora Malaysia

Assalamualaikum...

Selamat bersaturday tau korang..Cuti nih pergi mana? Ai duduk rumah aje macam biasa jalankan tanggungjawab sebagai partime housewife hahahaha...Hari lain ai bekerja..Kuang hajo statement cakap diri sendiri partime housewife...

Okey back to the main point..Semalam dah dapat email dari Zalora. Item yang ai order dah pun shipping out. Maybe Isnin sampai lah sebab ai guna alamat pejabat...Tak sabar nak dapat kasut baru..mihmihmih...Beli guna baucer RM50 yang ai dapat dari Zalora. Baucer RM100 baru baru nih still tak dapat lagi. Dah email diorang hopefully will hear from them soon!!

Nanti ai update kasut apa ai beli ye..Wedges ok...Sesekali nak merasa pakai kasut tinggi sebab ai tak tinggi mana pun kan..163cm je kot...Teringin nak tinggi macam model..Nak beli kasut mahal mahal tak mampu..Bila dapat baucer free gunakan sebaik mungkin...Lepas tolak amaun baucer just tambah RM10 je..RM5 baki harga kasut + RM5 shipping cost..Servis Zalora memang cepat..Congratulations Zalora.

11 ulasan:

  1. zalora bley dipercayai eh? dlu ade gk dgr2 cm kena tipu..zalora fake kot??

    BalasPadam
  2. rasanya kita sama tinggi atau saya kurang seinci tapi saya rasa saya tinggi amat.
    he..
    x confident nak pakai tinggi2.. tambah pulak cik abang x berapa tinggi

    BalasPadam
  3. saya tak pernah shopping situ
    tapi officemate selalu
    kalau tak puas hati, dia tukar aje
    kira bagus juga servis zalora ni

    BalasPadam
  4. dapat kasut baru la x lama lagi ni.. wink wink. :)

    BalasPadam
  5. shopping kasut, best..best..
    macam mana nak dapt voucher free tu akak ?.. hihi

    BalasPadam
  6. 163cm tu tinggi la Mimie. hehe.
    nak tau gak camana nak dptkan voucher tu :)

    BalasPadam
  7. laaa dia blm bg lg ke kt mimie... dh lama tu... ce emwl tanya lg.. kot2 lupa

    BalasPadam
  8. wah.. bestnya dpt voucher... mmg syok la shopping... :)

    BalasPadam
  9. niesa xpernah lg shopping kat zalora ni..jarang on9 shopping..hehe..

    BalasPadam
  10. sklai je sy beli kat zalora itupon masa dpt baucer rm50 tu.hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.