Isnin, 2 Disember 2013

Menang payung ekslusif Ephyra2u

Saya join GA yang Ephyra2u anjurkan kat instagram last seminit semalam..Alhamdulillah tak sangka pulak saya ada rezeki menang..

Saya menang payung ekslusif Ephyra2u..Suraya a.k.a blogger Syawalsimpson pun menang jugak..Dia dapat mug...Payung yuh saya kena collect kat HQ Ephyra..Saya dah lah tak tahu HQ katne...Rasa sayang jugak kalau hadiah tuh burn aje kan...huhuhu

12 ulasan:

  1. dekat FB pun dia ada buat gak.. kak ina baca post tu tp malas plak nak komen.. hihi

    BalasPadam
  2. Salam mimie.tahniah ya..cepat2 la g amek..tapi tu la kan tatau lak tmpat..kak intan pon tatau katner

    BalasPadam
  3. hujan2 ni kena ada payung.. :) rezeki hujan ni

    BalasPadam
  4. semoga selalu dimurahkan rezeki lg kak..untung2 menang lg tu..hehe..tahniah..

    BalasPadam
  5. wah bestnya..dapat payung pun hadiah jugak tu..kira ok dari takde kan :)

    BalasPadam
  6. congrats mimie. tak payah beli payung dah...

    BalasPadam
  7. payung! sangat berguna. tahniah kak.. ada kenangan dengan epyhra

    BalasPadam
  8. huwaaaaa bestnyee dapat payung dieeee... ida ade mug die jee.. hukhukhuk

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.